CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mutfak cevabı

Son Dakika: CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti grup toplantısında kendisi hakkında "Bugün recm ettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam" dedi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mutfak cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında kurultayda CHP genel başkanlığı koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da ofis açarak CHP için çalışmaya devam edeceği öğrenilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine Kılıçdaorğlu'na "Bugün recm ettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır." dedi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mutfak cevabı - Resim : 1

"İÇİNDE BİR LOKMA HARAM OLMAYAN MUTFAĞI UNUTMAM"

Kılıçdaroğlu bu sözler üzerine toplantının ardından sosyal medya hesabı X üzerinden açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan bugün bana aklınca bir mutfak göndermesi yapmış. Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. “Ben onu beceremem” diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mutfak cevabı - Resim : 2

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün recmettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba orada inşallah mutfağı da unutmamıştır. Daha 5-6 ay önce yere göğe sığdıramayan bunlardan başkası değildi. Kimin kime ihanet ettiği bizim meselemiz değildir. Türkiye'yi yönetmeye aday gördükleri genel başkanlarını günah keçisi ilan etmeleri bizi ilgilendirmez. Hatta genel başkanlık koltuğunda oturan yeni şahsın selefi gibi çarkçı olması da bizi alakadar etmez."

Kaynak: haberet.com

CANLI | Hasan Basri Akdemir ile Canlı Gündem | Konuklar: Gürsel Tekin, Serkan Toper ve Şadi Yazıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İnşallah mutfağı da unutmamıştır Bakan Yaşar Güler'den Yunanistan ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin