Cem Uzan'dan siyaseti bırakma kararı! "Ben aktif siyaset şapkasını çıkardım"

Seçim sonrası değerlendirmelerde bulunan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Uzan, "Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmeyi isteyenlere her zaman destek olurum. Türkiye'nin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığı vardır, Türkiye'nin birleşimesi gerekir ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olunması gerekir." dedi.

Cem Uzan'dan siyaseti bırakma kararı! "Ben aktif siyaset şapkasını çıkardım"

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, aktif siyaseti bıraktığını "Ben aktif siyaset şapkasını çıkardım. Benim için sade bir vatandaş olarak fikrimi soranlara fikrimi söylerim." sözleriyle duyurdu.

Aktif siyaseti bıraktığını ensonhaber.com yayınında açıklayan Uzan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da seçim zaferinden ötürü tebrik etti.

Uzan, "Demokrasiye inanıyorsak milletin iradesine saygı duyuyorsak 20 sene iktidarda kaldıktan sonra sonra tüm ekonomik sıkıntılara rağmen seçiliyorsa bir defa tebrik etmek lazım." dedi.

Uzan'ın açıklamaları şöyle;

"Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmeyi isteyenlere her zaman destek olurum. Türkiye'nin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığı vardır, Türkiye'nin birleşmesi gerekir ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olunması gerekir.

"İŞ HAYATIMA GERİ DÖNÜYORUM"

Ben aktif siyaset şapkasını çıkardım. Benim için sade bir vatandaş olarak fikrimi soranlara fikrimi söylerim. Genç Parti de kendi yolunda gidecektir. Oradaki arkadaşlar doğru gördükleri şekilde partiyi ilerletecektir. Ben iş hayatıma geri dönüyorum."

İmamoğlu'ndan 'değişim' göndermeli karne paylaşımı CHP'den Abdüllatif Şener’e tepki Bolu Belediye Başkanı'na Külliye'den cevap: İhtiyaç sahiplerine dağıtın İSPARK'a yüzde 63 zam!