BBP Genel Başkanı Destici, ATO Başkanı Baran ile Ahilik Haftası'nda bir araya geldi

Mustafa Destici, ATO Başkanı Gürsel Baran ile Ahilik Haftası dolayısıyla görüşerek esnafın önemine dikkat çekti.

BBP Genel Başkanı Destici, ATO Başkanı Baran ile Ahilik Haftası'nda bir araya geldi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret ederek Ahilik Haftası'nı kutladı.

ESNAFIN ÖNEMİ

BBP Genel Merkezi'ndeki toplantıda Mustafa Destici, Baran ve ekibine teşekkür ederek, Ahilik ruhunun Anadolu kültüründeki yerini vurguladı. Destici, "Türkiye'nin bugün Ahilik ruhuna en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerden birinin içinden geçiyoruz. Hala esnafımızın büyük çoğunluğu bu ruha sahip çıkıyor," sözleriyle esnafın önemine dikkat çekti.

COVID-19'UN ETKİLERİ

Destici, ülkenin Kovid-19 pandemisi sonrası yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değinerek, "Ekonomik krizin en ağır maliyetini esnaf ve sanayiciler olarak bizler yaşadık, fakat devletin varlığı ve milletin kardeşliği adına önemli fedakarlıklar gösteriyoruz," ifadelerini kullandı.

TEDARİK MERKEZİ OLMA YOLU

ATO Başkanı Gürsel Baran ise Türkiye'nin coğrafi avantajlarına vurgu yaparak, "Biz, bulunduğumuz maliyetli coğrafyada çok güçlü olmak zorundayız. ATO olarak üyelerimize destek vermek için çaba sarf ediyoruz," dedi. Baran, enflasyonun düşmesiyle birlikte ekonomik kalkınma sürecine hız vereceklerini belirtti.

Baran, "Pandemiden sonra bütün dünya gördü ki, biz bulunduğumuz coğrafyanın tedarik merkezi olabiliriz. Bu avantajlarımız ile sorunlarımızı aşarak ilerleyeceğiz," şeklinde konuştu.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran (solda), Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran (solda), Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi (sağda) ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sivas’a Ziyaret Özgür Özel'den "ahmak davası" yorumu Meclis Genel Kurulu'na panik düğmesi TBMM Başkanı Kurtulmuş, Moskova'da Resmi Ziyarette Bulundu