Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin?

13 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu korumaya devam eden Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' dedi. Kendisini TBMM'nin 26. döneminde milletvekili yapan Kılıçdaroğlu'nu savunurken öfkesini kontrol edemeyen Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'na seslendi; "Neyi değiştireceksin? Gel Genel Merkez'de anlat. Liboş bir tarife."

TBMM'nin 26. döneminde CHP'den İstanbul Milletvekili olan gazeteci Barış Yarkadaş, 13 seçim kaybeden lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunmaya devam ediyor. CHP'de değişim rüzgarı başlayan Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Yarkadaş, canlı yayında 'liboş' dedi.

Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin? - Resim : 1

"NEYİ DEĞİŞTİRECEKSİN?

CHP'de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarısızlığıyla muhalefeti ve seçmenini hayal kırıklığına uğratan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı bir 'değişim' çağrısı başladı.

Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin? - Resim : 2

Öncü isimlerden biri de CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. Kılıçdaroğlu'nun 2 dönem önce İstanbul'dan vekil yaptığı Yarkadaş, dün akşam TV100 canlı yayınında Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı.

Yarkadaş, "Sen 'bu partiyi değiştireceğim diye konuşamazsın. Sana bu partiyi değiştirtmezler. Neyi değiştireceksin? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde değiştirdiğin gibi mi değiştireceksin? Bütün CHP'li belediye memurları, Kadir Topbaş döneminde çalışanlar şuanda hayatlarının en büyük mobbingini yaşıyorlar, AK Partili yöneticiler tarafından. Orayı değiştirdin de sıra partiye mi geldi?" dedi.

Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin? - Resim : 3

"LİBOŞ BİR TARİFE"

İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısını sert sözlerle eleştirmeye devam eden Yarkadaş'ın 'liboş' ifadesi dikkat çekti.

Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin? - Resim : 4

Yarkadaş, "Partinin genel merkezindeki kutlamaya gelmiyorsan eğer, ertesi gün çıkıp 'ben bu partiyi değiştireceğim' deme. Neyi değiştiriyorsun? Liboş bir tarife. Hadi gel anlat bakalım, gel CHP Genel Merkezi'nde anlat. Ekrem İmamoğlu'nun ortaya koyduğun şey liboş. Değişim dediğin şey liberal rüzgar." şeklinde konuştu.

Barış Yarkadaş'ın Ekrem İmamoğlu'na 'liboş' sözleri olay oldu! Neyi değiştireceksin? - Resim : 5

İYİ Partili isimden İzmir sözleri: Keşke AK Parti yönetse Öztrak'tan İYİ Parti'ye yerel seçim resti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlarla daha fazla gidilmez Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilere konuştu