Bahçeli'den Gazilik Unvanı Çağrısı: Adalet Zamanı Geldi

MHP Lideri Bahçeli, basın toplantısında gazilik unvanlarının verilmesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli'den Gazilik Unvanı Çağrısı: Adalet Zamanı Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Gazilik Unvanları TBMM'nin Gündeminde Olmalı

Bahçeli, "Gazilik müessesini daha fazla sorgulatmadan hak sahibi kardeşlerimize unvanlarının verilmesi ve şeref aylıklarının bağlanması, TBMM'nin ilk gündem maddeleri arasında yerini almalıdır," dedi.

İç ve Dış Gündem Ele Alındı

Toplantıda ülkedeki iç ve dış meselelerin detaylı bir şekilde değerlendirildiğini belirten Bahçeli, "Stratejik riskler taşıyan, milleti doğrudan etkileyen sıcak gelişmeler ana hatlarıyla masaya yatırıldı," şeklinde konuştu.

Ülke İçin Sabır ve Azim Vurgusu

Bahçeli, "Davamızın bugünkü temsilcileri olarak, ahlak ve ilkelerimizden taviz vermeden, azimle mücadele edeceğiz. Sabır ve inançla ilerlemek zorundayız," diyerek, geleceğe umutla bakma çağrısı yaptı.

Artan Tehditlere Dikkat

Bahçeli, iç cepheye yönelik tehditlerin arttığını vurgulayarak, "Devletin bütünlüğü ve huzur ortamı çok ciddi saldırılar altındadır," dedi.

Gazilere Saygı ve Adalet

Bugünün Gaziler Günü olduğunu hatırlatan Bahçeli, gazilerin sadece bir gün değil her zaman hatırlandığını belirterek, "Gazilik unvanı almak için gereken adalet mutlaka sağlanmalıdır," ifadelerini kullandı.

Sonuç Olarak

Bahçeli, gazilerin ve şehitlerin haklarının korunmasının devletin ve milletin görevi olduğunu vurgulayarak, gazilere destek verilmesi gerektiğine dikkat çekti. "Gazileri her zaman destekleyeceğiz," dedi.

Bahçeli, şehitlere rahmet, gazilere ise sağlıklı bir ömür diledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlığında parti genel merkezinde yapılan Merkez Yönetim...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlığında parti genel merkezinde yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Kaynak: AA

CHP Sözcüsü Yücel'den Sert Açıklamalar Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a siyasi yasak Kılıçdaroğlu'nu terleten gizli protokol sorusu! Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı