Akşener: Seçime girme sebebimiz onun bunun yancısı olmak değil

Düzce'de İYİ Parti'nin belediye başkan adayını açıklayan Meral Akşener, "Yerelde sonra genelde Türkiye'yi yönetecek bir siyasi parti olacağız. İşte bizim hür, bağımsız, müstakil olarak seçime girme sebebimiz budur. Onun bunun yancısı olmak değildir." dedi.

Akşener: Seçime girme sebebimiz onun bunun yancısı olmak değil

Seçime kendi adayları ile gireceklerini duyuran İYİ Parti adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Düzce'deydi... Akşener burada, 2004-2009 yılları arasında Düzce Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren Mehmet Keleş'i yeniden aday yaptıklarını duyurdu.

Akşener: Seçime girme sebebimiz onun bunun yancısı olmak değil - Resim : 1

Akşener, aday takdiminden önce ise partinin kuruluş süreci, 2019 ve 2023 seçimlerine ilişkin ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

"ONUN BUNUN YANCISI OLMAYACAĞIZ"

Tek başlarına seçime girme kararlarının nedenlerini sıralayan Akşener, amaçlarının Türkiye'yi yönetmek olduğunu söyledi.

Akşener: Seçime girme sebebimiz onun bunun yancısı olmak değil - Resim : 2

Akşener şöyle konuştu:

Bu partiyi kuran sizler çok çile çektiniz. Bu seçimlerde hem de il ve ilçelerde büyükşehir de dahil olmak üzere kazanacağımız yerler açısından, önce yerelde sonra genelde 2028'de Türkiye’yi yönetecek bir parti olacağız. Bizim hür, bağımsız, müstakil olarak seçime girmemizin sebebi budur. Onun bunun yancısı olmak değildir.
CHP'nin İzmir ve Balıkesir adayları belli oldu 11 bin kişilik iş bırakma eylemşinde 1 kişi çok dikkat çekti AYM üç siyasi partinin 'kapanması'na karar verdi Meclis’te 2024 bütçesi için maraton başlıyor