AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü: Umudun ve İcraatın Teması

AK Parti, yeni 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için umut ve icraatı öne çıkaran bir tema belirledi.

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü: Umudun ve İcraatın Teması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 23. kuruluş yıl dönümü programıyla ilgili bilgiler paylaştı. Dağ, programın temasını "Umudun, İcraatın ve Geleceğin Adı AK Parti" olarak belirlediklerini söyledi. Dağ, "Zira adaleti ve kalkınmayı şiar edinen, vatandaşı önceleyen, milli iradeyi baş tacı yapan partimizin umut özelliği yolumuzun en parlak aydınlatıcısıdır." dedi.

23 YILIN BAŞARILARI

Basın toplantısında, AK Parti’nin son 23 yılın 22 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nde en uzun süre iktidarda kalan siyasi hareket olduğunu vurgulayan Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve yanında yürüyenlerin azmiyle büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

 

GELECEĞE DÖNÜK VİZYON

 Dağ, AK Parti'nin, köklerinden aldığı güçle her zaman daha güçlü, yeni ve dinamik bir parti olduğunu belirterek, "AK Parti yalnızca siyasi bir partiden ibaret değildir. Bu, bir aile ve bir yuva. Bizler bu ailenin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz." dedi.

ETKİNLİK DETAYLARI

Dağ, yarın gerçekleşecek kutlama etkinliğinde, partinin kurucuları ve birçok önemli ismin yer alacağını belirterek, etkinliğin AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli açıklamalarda bulunacağını ifade etti.

KATILIMLAR VE GELECEK PLANLARI

Programda, AK Parti’ye katılım yapacak yeni isimlerin olacağı da bilgisi verildi. Hamza Dağ, "Her katılımla hizmet kervanımızı daha da büyütmeye devam edeceğiz" vurgusunda bulundu. Basın toplantısında Dağ'a, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (ortada), AK Parti'nin 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (ortada), AK Parti'nin 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı hazırlıklarına ilişkin etkinliğin yapılacağı AK Parti Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'a, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye geçiyor AK Parti'de Instagram krizi! Yasak 2 bakanı çileden çıkardı CHP'de koltuk kavgası! Özel'e beklenmedik rakip Sokak röportajında hakarete tutuklama