Ekrem İmamoğlu'nun rakibi kim olacak? AK Parti kulislerinde İBB için sürpriz isim: Fatma Şahin

2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin İstanbul için aday göstereceği isim merakla bekleniyor. Şimdiye dek kulislerde Eski Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun ismi geçmişti. Son olarak kulislerde sürpriz bir isim konuşulmaya başlandı: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin. Şahin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun rakibi kim olacak? AK Parti kulislerinde İBB için sürpriz isim: Fatma Şahin

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Yerel Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesine talip olacak isimler merak ediliyor. CHP kanadında Ekrem İmamoğlu 'değişim' çağrılarını bir kenara bırakıp İBB Başkanlığına bir dönem daha talip olacağı mesajını vermişti. 

İYİ Parti ise son açıklamalarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir dahil tüm illerde kendi adaylarını çıkaracağını açıklamış, İzmir için düşünülen ismin Ümit Özlale olduğunu bile duyurmuştu.

AK PARTİ'DE KONUŞULAN İSİMLER

Seçim hazırlıklarına mahalle buluşmalarıyla başlayan AK Parti'de ise İBB için; Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu, Tevfik Göksu, Şadi Yazıcı, Fahrettin Koca, Hilmi Türkmen ve Osman Nuri Kabaktepe'nin isimleri geçiyor.

KULİSLERDE SÜRPRİZ BİR İSİM: FATMA ŞAHİN

Bu sırada sürpriz bir isim daha kulisleri hareketlendirdi. TGRT Haber'in aktardığına göre; AK Parti'nin İBB adayı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i göstereceği kulislerde dillendiriliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun rakibi kim olacak? AK Parti kulislerinde İBB için sürpriz isim: Fatma Şahin - Resim : 4
Fatma Şahin

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞLER"

Ayrıca Halk TV yazarı İsmail Küçükkaya da Fatma Şahin ismini gündeme getirip "Ben Fatma Şahin ismini duydum. Bugünlerde konuşuluyor. Gaziantepli isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüş" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun rakibi kim olacak? AK Parti kulislerinde İBB için sürpriz isim: Fatma Şahin - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı Abdulkadir Selvi yazdı: Muhalefette ittifak olur mu? Özlale'den Soyer'e ilk gönderme! İYİ Parti’den CHP’ye mesaj: Yolunuz açık olsun!