AK Parti İlçe Kongreleri Başladı

AK Parti, 2024 yılında yapılacak 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık olarak ilçe kongrelerine start verdi.

AK Parti İlçe Kongreleri Başladı

Esin Işık - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), önümüzdeki yıl nisan ayında gerçekleştireceği 8. Büyük Olağan Kongre için ilçe kongrelerine başladı. Sürecin ilk adımı olarak, eylül ayında mahalle delege seçimlerini gerçekleştiren parti, bugün itibarıyla ilçe kongreleri için adımlar atmaya başladı.

Kongre Takvimi ve Süreç

Gelecek yılın büyük kongresine hazırlık kapsamında, AK Parti'nin ilçe kongreleri, ülkenin birçok ilinde, özellikle de İzmir, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirlerde gerçekleştirilecek. Bu kongreler aracılığıyla ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il kongre delegeleri belirlenecek.

Aynı zamanda, AK Parti, 90 gün içerisinde tamamlamayı hedeflediği bu süreç boyunca ilçe kongrelerini yürütürken, bu süreci tamamlayan iller için 28 Aralık'ta il kongreleri düzenlemeyi amaçlıyor. Böylelikle, kongre takvimi çerçevesinde mart ayı sonuna kadar halkla buluşma ve yeni süreç için hazırlıklar tamamlanmış olacak.

Teşkilat Çalışmaları ve Halk Katılımı

Bunun yanı sıra, AK Parti Teşkilat Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesinde ilçelerin meydanlarında kurmuş oldukları stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup toplamaktadır. Vatandaşlar, mektup aracılığıyla çeşitli taleplerini, sorunlarını ve temennilerini dile getirme fırsatı bulacaklar.

AK Parti ayrıca, kongre öncesi yapılan toplantılarda delegelere, ilçe yönetimlerinde görmek istedikleri isimler hakkında görüş bildiren formlar da doldurtmakta.

AK Parti'de 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe kongreleri başladı. AK Parti...

AK Parti'de 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe kongreleri başladı. AK Parti Teşkilat Başkanlığınca, ilçe kongrelerinden önce ilçe meydanlarında kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup toplanıyor. Vatandaşlar mektupta talep, sorun, şikayet, teşekkür, dilek ve temennilerini ifade edebilecek.

Kaynak: AA

AK Parti'de değişimin ayak sesleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin emanetine halel getirmedik Merhum Vali'nin Oğlu Geçmişe Yolculuk Yaptı Türkiye ile Arnavutluk arasında 4 anlaşma imzalandı