Ahmet Davutoğlu: Gelecek Partisi tek başına iktidarın ve ben de tek başına Cumhurbaşkanlığı adaylığının öncüsü olacağım

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Tek başına iktidar olma hayallerinden vazgeçmediklerini her fırsatta dile getiren Davutoğlu, ilk kez cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıkladı. Davutoğlu, "Cumhurbaşkanlığı adaylığının öncüsü olacağım" dedi.

Ahmet Davutoğlu: Gelecek Partisi tek başına iktidarın ve ben de tek başına Cumhurbaşkanlığı adaylığının öncüsü olacağım
  • Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi ile yerel seçimlerde ittifak yapacaklarını belirten Davutoğlu, cumhurbaşkanlığına göz kırptı.
  • Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:
Her partiye açık olacağız. Ama bundan sonraki ilk seçimlerde hayalinizdeki iddialar harekete geçecek. Gelecek Partisi tek başına iktidarın ve ben de tek başına Cumhurbaşkanlığı adaylığının öncüsü olacağım. Kimseden şüphem yok. Kimseden çekinmem yok. Bu ideali gerçekleştirmek ve milletin davasını yürütmek isteyenlerle kaç kişi olurlarsa olsunlar yürüyeceğim.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aday tanımlaması Özgür Özel Almanya Başbakanı ile görüştü ÇGH'den 'İmamoğlu' taklidi İzmir adaylık sorusuna yanıt verdi! "Olmayan teklifin konusu olmaz"