ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak?

ABD basınında yer alan bir haberde, Kasım ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Trump'ın yeniden başkan olmaması için gereken bütün her şey yapılıyor. Medyada yer alan haberlerde, Başkan Biden'ın başkanlık kampanyasının büyük bir bölümünün özellikle bir kişiden destek almak olduğunu öne sürüldü. Ülkenin en popüler şarkıcısı Taylor Swift, Biden'a desteğini açıklayacak mı?

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak?
  • ABD seçimlerine yaklaşık olarak 9 ay gibi bir süre kalmışken Başkan Biden'ın karşısında rakip olarak yine Donald Trump olacağı belirtiliyor.
  • Fakat Biden'ın göreve geldiğinden bu yana onaylanma oranı neredeyse en düşük seviyelerdeyken, seçim için bir araya gelen kampanya ekibinin, Biden'ın kazanmasını sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yaptığı belirtildi.

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak? - Resim : 1

  • ABD basınında yer alan haberde, "Biden'ın diğer yardımcıları da aralarında seçilmiş yetkililer, sosyal medya fenomenleri ve en çılgın hayallerinin destekçisi olan küresel süperstar Taylor Swift'in de bulunduğu potansiyel vekillerin dilek listelerini hazırlıyorlar" iddiasında bulunulmuştu.

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak? - Resim : 2

  • Bütün bu iddialar Biden'ın karşısına adaylığını koyan Trump'ı endişelendirdi. 

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak? - Resim : 3

  • Kampanya yürütücülerinin en büyük ve en etkili destek hedefi olabileceğini belirttiği isim ise, bir Instagram gönderisi ya da konser ortasında yapacağı bir paylaşımla milyonlarca destekçiyi harekete geçirebilecek pop yıldızı 34 yaşındaki Taylor Swift.

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak? - Resim : 4

  • Taylor Swift, sevgilisi Travis Kelce ABD’nin en çok takip edilen spor organizasyonu Super Bowl’da sahaya çıkacağı için hemen hemen her gün manşetlerde.

ABD'de seçimlere 9 ay kaldı! Taylor Swift'in seçimlere etkisi ne olacak? - Resim : 5

HAYRANLARI DA O ADAYI DESTEKLEYECEK

  • Daha önce ABD'de yayımlanan bir ankette Taylor Swift hangi adayı desteklerse desteklesin, hayranlarının beşte birinin de o adayı destekleyeceği ortaya çıkmıştı.
Yeniden Refah'ın İstanbul adayı için öne çıkan isim Doğan Aydal'a soruldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sincik'e müjde Can Ataklı: Birileri terörü kullanarak iktidarı güçlendiriyor "Altılı masa bir proje yapıydı"