15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye geçiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin AK Parti'ye katılacağını duyurdu.

15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye geçiyor
  • Yarın 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan AK Parti'de hareketli saatler yaşanıyor.
  • Bir süredir Ankara kulislerinde konuşulan 'yeni katılımlar olacak' iddialarıyla ilgili ilk kez resmi bir açıklama geldi.

HAMZA DAĞ: AK PARTİYE YENİ KATILIMLAR OLACAK

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada partiye yeni katılacak isimlerin olacağını duyurdu.
  • Hamza Dağ yaptığı açıklamada "Belediye Başkanlığında 15 katılım var. Milletvekili olarak da 2 tane var. Bugün içinde bazı görüşmeler var bu yüzden bazı gelişmeler olabilir." dedi.

GÖZLER GELECEK PARTİSİ'NDE

  • Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından AK Parti'ye katılacağı iddia edilmişti.
  • Ahmet Davutoğlu, konuya ilişkin "Görüşmeden haberim var bilgim dahilinde. Cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun davete icabet ettiğini ve edeceğini" açıklamasında bulunmuştu. Davutoğlu'nun bu açıklaması, kamuoyunda ' ' Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye geçişlerin olacak'' şeklinde yorumlara neden olmuştu.
15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye geçiyor - Resim : 1

Selim Temurci (soldaki)

İSMAİL SAYMAZ İSİM İSİM SIRALADI

  • Öte yandan günlerdir Ankara'da dolaşan iddialar sonrası gazeteci İsmail Saymaz edindiği kulisleri dünkü köşesine taşımıştı. Saymaz'ın kulislerden aktardıkları şöyle:
“İyi Parti’den istifa eden İstanbul milletvekilleri Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz’in katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine İyi Parti’den ayrılan Adana Milletvekili Bilal Bilici’nin de 'yüzde 50 ihtimalle katılacağı' kaydediliyor."
"İlerleyen günlerde Gelecek Partisi milletvekillerinden Selim Temurci, Nedim Yamalı ve İsa Mesih Şahin de AK Parti’ye geçerse hiç şaşırtıcı olmayacak."

Kaynak: haberet.com

AK Parti'de Instagram krizi! Yasak 2 bakanı çileden çıkardı CHP'de koltuk kavgası! Özel'e beklenmedik rakip Sokak röportajında hakarete tutuklama AK Parti tarih verdi