Yurtdışında 2. tur oy verme ne zaman başlıyor?

Cumhurbaşkanı seçimi 2. tura kaldı. İkinci tur seçim yurtiçinde 28 Mayıs'ta yapılacak. Yurtdışında yapılacak oy kullanma tarihleri ise YSK seçim takvimi ile belli oldu. Peki, yurtdışı oy kullanma ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Yurtdışında 2. tur oy verme ne zaman başlıyor?

Seçimin resmi olmayan sonuçları belli oldu. YSK, Cumhurbaşkanı seçimi için 2. tura gidileceğini ve seçimin Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılacak. YSK Başkanı, 2. tur seçim sürecinin başladığını söyledi ve seçim takvimini açıkladı. Peki, yurtdışında oy kullanma ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek?

YURTDIŞINDA OY KULLANMA NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

YSK seçim takvimine göre yurtdışında oy kullanma 20 Mayıs'ta başlayacak. gümrük kapılarında ve yurt dışında oy verme işlemi 20 Mayıs'ta başlayacak, yurt dışında oy verme işlemi 24 Mayıs'ta sona erecek.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARI

Kesin olmayan geçici sonuçlara göre sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49.51, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 44.88, Sayın Sinan Oğan‘ın yüzde 5.17 ve Muharrem İnce’nin yüzde 0.44 oy aldı

cumhurbaşkanlığı seçimi
Bir ilimizde vekil dağılımı değişti Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği sanılan Oğuzhan Uğur adayını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere 28 Mayıs mesajı CHP'li Tanju Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP ve Sinan Oğan çağrısı!