Yazar Talat Atilla'nın 'İBB Başkanı İmamoğlu İYİ Parti meclis üyelerini açılışlara davet etmeyin dedi' iddiasına İBB kaynaklarından yalanlama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam saatlerinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Masanın aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu istediğini ifade eden Akşener 'bu masa kumar masası da noter masası da değildir' diyerek resti çekti. Akşener'in sözlerine destek çıkan da var karşı olan da. TURKTIME yazarı Talat Atilla da bugün 'İBB Başkanı İmamoğlu İYİ Parti meclis üyelerini açılışlara davet etmeyin' iddiasında bulunmuştu. İBB kaynakları bu iddiayı yalanladı.

Yazar Talat Atilla'nın 'İBB Başkanı İmamoğlu İYİ Parti meclis üyelerini açılışlara davet etmeyin dedi' iddiasına İBB kaynaklarından yalanlama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam saatlerinde 6'lı masanın 12. toplantısı sonrası kameralar karşısına geçerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ BİR DAYATMAYA MECBUR BIRAKILMIŞ
Akşener "En sonda söyleyeceklerimizi başta söyleyeyim; İYİ Parti bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir. Kişisel ikbal hesapları için üretilmiş siyasetin hınk deyicisi olmayacaktır.

Yazar Talat Atilla'nın 'İBB Başkanı İmamoğlu İYİ Parti meclis üyelerini açılışlara davet etmeyin dedi' iddiasına İBB kaynaklarından yalanlama - Resim : 1

Son noktada altılı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür." diyerek masaya resti çekti ve iddiaya göre masa dağıldı.

İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİNİ AÇILIŞLARA DAVET ETMEYİN
TURKTIME yazarı Talat Atilla da bugün kaleme aldığı yazıda çarpıcı ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret etti.

Atilla yazısında Akşener'in açık kapı bıraktığını öne sürerek "Akşener'in yaptığı açıklama "CHP, bir şekilde gönlümüzü alır ve gereğini yaparlar!" psikolojisi içinde yapıldı ama kantarın topuzu fena halde kaçtı!" dedi.

Atilla yazısını şöyle sürdürdü:

Ekrem İmamoğlu, Akşener'in bu çağrısını televizyondan duyunca, kurmaylarına "İkinci bir emre kadar İyi Parti meclis üyelerini açılışlara davet etmeyin!" talimatı verdi. Aynı zamanda, arabuluculuk için Ankara'ya geliyor! Yanlış okumadınız! İmamoğlu arabuluculuk yapacak! Mansur Yavaş, telefonda "Aday ol!" ısrarını abartan bir İyi Parti yetkilisinin yüzüne telefonu kapattı!

İBB KAYNAKLARI BU İDDİAYI YALANLADI
Atilla'nın iddiasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynakları Atilla'nın yazısında ifade ettiği sözlerin gerçeği yanstımadığını ifade ettiler.

İYİ Parti istifalar sürüyor Olay sözler sonrası CHP MYK'da neler yaşandı? Haberet Özel: İYİ Parti 5 yıl daha AK Parti'yi kabul etti İmamoğlu CHP'den istifa edecek İYİ Parti'nin adayı olacak