Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Muharrem İnce yorumu: Dans yarışlarına girsin

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilgili açıklama geldi. Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan Perinçek, "Dans ederek Türkiye'nin sorunlarını çözemezsiniz. Gitsin dans yarışmalarına katılsın ya da dans hocası olsun çok iyi dans ediyorsa" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu.

Buket Aydın'ın "Muharrem İnce hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren Perinçek, "Dans ederek Türkiye'nin sorunlarını çözemezsiniz. Gitsin dans yarışmalarına katılsın ya da dans hocası olsun çok iyi dans ediyorsa" dedi.

Perinçek, şöyle devam etti;

"Dans ederek Türkiye’deki bu zorlukları yenebilir misiniz? Bu tür oyunlarla bu tür tiyatrolarla Türkiye’deki zorlukların üstesinden gelebilir misiniz? Türkiye çok büyük zorluklarla karşı karşıya. Dans ederek Türkiye’de üretim devrimi yapabilir miyiz? Doğu Akdeniz'den gelen tehditleri dans ederek engelleyebilir misiniz? Bu tür oyunlar Batı Avrupa’yı ve Türkiye’yi mi etkisi altına aldı. Orada da balonlarla şenliklerle seçim kampanyaları yürütülüyor. Bu şekilde hangi zorlukların üstesinden gelebiliriz?

Gitsin dans yarışmalarına katılsın ya da dans hocası olsun çok iyi dans ediyorsa..." 

Muharrem İnce'den Doğu Perinçek'e yanıt: Bu büyük sırrı kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Cumhur İttifakı'nda hibrit modeli! Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf: Cennet kadının ayakları altındadır "HÜDA-PAR, HDP ile eşit değildir"