Son dakika... Muharrem İnce'nin FETÖ suçlamalarını kulak ardı eden Kılıçdaroğlu suçu Ruslara attı

Son dakika... Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün kumpas iddialarını göz ardı edip suçu Rusya'ya attı. Bugüne dek seçim çalışmaları kapsamında sık sık İngiltere ve ABD basınına içini döken Kılıçdaroğlu konuya ilişkin tweet atarak, "Sevgili Rus dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin" dedi.

Son dakika... Muharrem İnce'nin FETÖ suçlamalarını kulak ardı eden Kılıçdaroğlu suçu Ruslara attı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Rusya’ya yönelik bir mesaj paylaştı.

İNCE: BUNU FETÖ'CÜLER YAPIYOR
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilirken kullandığı, "İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ama ne yazık ki Türkiye'de de 'muhalif olacağım' diye bunu paylaşanlar var" ifadelerini duymazdan gelen Kılıçdaroğlu, Rusları işaret etti.

"ELİNİZİ TÜRK’ÜN DEVLETİNDEN ÇEKİN"
Kılıçdaroğlu, tweetinde şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala iş birlikten ve dostluktan yanayız.”

Kılıçdaroğlu aynı paylaşımını Rusça olarak da yineledi.

BATI MEDYASINDAN KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK DESTEK
Öte yandan Kılıçdaroğlu her fırsatta İngiliz ve ABD basınına demeç vermesiyle gündeme geliyor. Kılıçdaroğlu, Batı'nın desteğini almaktan çekinmezken Batı medyası da desteğini attığı manşetlerle açıkça ifade ediyor.

Akşener'den İnce hakkında ilk yorum Destici'den İnce'nin istifasına çok sert tepki Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu İnce'nin kararı dünya basınında