SON DAKİKA! Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama! Bırakın oylar gelsin

Son dakika haberleri... Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oy sayımı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sandıklara bloke konulduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bırakın oylar gelsin, sonuç bir an evvel belli olsun" ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA! Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama! Bırakın oylar gelsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından derlenenler;
"Üst üste itirazlarla sistemi bloke ediyorlar. Ankara 300, İstanbul'da 783 sandıkta ısrarla itirazlar var. 6 kere, 11 kere itiraz eden sandık var."

"Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldu bittiye getirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Algı yönetimiyle uğraşmaya bakmayın. Bırakın oylar gelsin, sonuç bir an evvel belli olsun."

"Milletin iradesinden korkmayın. YSK'yı sorumluluğa davet ediyorum. Elinizde ıslak imzalı tutanaklar var. Bu milletin iradesine bloke koymayın. Sahadaki demokrasi emekçilerimize sesleniyorum. Sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız."

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu
Halk TV'de alışılmadık sözler: 'Erdoğan'ın böyle oy alması büyük başarı' Oğan, rakiplerine seslendi Millet İttifakı'nda Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal'a tepki! Kılıçdaroğlu'ndan Oğan'a tebrik araması