Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi

Son dakika haberleri... Tarihi cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 3 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı'ndan seçimin kaderini değiştirecek bir açıklama geldi. CHP ile ayrıldıktan sonra tek başına bir yol izlemeye karar veren İnce, kendisine FETÖ'cü ve PKK'lıların 45 gündür itibar suikastı düzenlediğinin altını çizdi ve Millet İttifakı'na yönrlik olarak da 'kaybederlerse benden bilecekler, bahaneleri kalmasın' diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi

Son dakika haberleri... Tarihi seçime sadece 3 gün kala ortalığı karıştıracak Gelecek Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylık yolunca sert bir karar verdi.

İnce partisinin genel merkezinin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce sözlerine başlarken, tek başına yürüttüğü cumhurbaşkanlığı adaylık serüveninde kendisine FETÖ'cü ve PKK'lıların 45 gündür düzenlediği itibar suikastını anlattı. 

Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi - Resim : 1

Muharrem İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

KASET İDDİALARINA YANIT VERDİ
"45 gündür itibar suikastı yapılıyor.  İsrailli porno sitesinden görüntüleri alıp paylaşıyorlar. Bunları FETÖ'cüler yapıyor. Emniyet engel olmuyor, gazeteciler yazmıyor. Yazan da özel hayatın gizliliği yazıyor. Özel hayatın gizliliği yazanlar FETÖ'cülerle ortaktır. Özel hayatın gizliliği olması için o görüntülerin gerçek olması lazım. Benim öyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Bunlar alenen iftiradır.

Bu kadar itibar suikastı yapılırken bu ülkenin savcılarının ortaya çıkmamasını anlamış değilim. 

Benden başka mal varlığını açıklayan yok, bana çamur atıyorlar. 

Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi - Resim : 2

PKK'LILAR VE FET'CÜLER SALDIRIYOR
Çıkıyorlar evini nereden aldın. Ben evi 2018'den önce aldım. Bir yandan FETÖ'cüler saldırıyor, bir yandan PKK'lılar. 45 gündür saldırıyorlar.

MEMLEKET PARTİSİ'NİN MECLİS'TE OLMASI LAZIM
Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi'nin Meclis'te olması lazım .Türkiye'nin sigortası Memleket Partisi'dir. İstedikleri kadar montaj yapsınlar. Memleket Partisi için her evden bir oy istiyorum.

SARAYDAN PARA ALDI ÇEKİLEMEZ DEDİLER
'Saray'dan para aldı' çekilemez diyenlere sesleniyorum, benim bu kumpaslardan montajlardan sahte dekontlardan korkum yok. 45 gündür bunlara direniyorum. 

Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi - Resim : 3

ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM
Adaylıktan çekiliyorum. Memleketim için yapıyorum. Bahaneleri kalmasın.

KASET İDDİALARINA SERT YANIT: ALÇAKLIKTIR, ŞEREFSİZLİKTİR
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, hakkındaki iddialarla gündem olurken bu iddialar yeni tartışmaları da tetikledi. İnce'den de çarpıcı bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert bir cevap veren İnce "Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi - Resim : 4

"KUMPASÇILARA HİZMET ETMEKTİR"
İnce paylaşımının devamında "Olmayan bir kaset ile ilgili “özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir." dedi.

Olayların ardından Muharrem İnce’nin avukatı Fidel Okan, Muharrem İnce'nin sağlık sorunları yaşamasının ardından basında çıkan 'seçimlerden çekilme' iddialarına ilişkin "Çekilme ile ilgili bir gündemimiz yok" açıklamasında bulundu.

Radyo Sputnik'e konuşan Okan, şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece parti bünyesinde genel başkan yardımcısı arkadaşlarla uzun telefon görüşmeleri yaptık, Muharrem Bey’in sağlık durumu çok şey değildi, en son kendisiyle görüşmedim ama yaklaşık yarım saat önce genel parti sözcümüz İpek Hanım'la bir görüşme gerçekleştirdik. Bizim çekilme ile ilgili bir gündemimiz yok. Nereden çıktı nasıl çıktı onu bilemiyorum. Parti Sözcümüz çekilme iddialarını tamamen yalanladı."
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kürt vatandaşlara seslendi: Kimse silah zoruyla iradesine ipotek k İsrail basınından Erdoğan hakkında flaş analiz! Tartışmalara yol açmıştı! YSK'dan 'lekeli oy pusulaları ile ilgili açıklama Yurt dışında kullanılan oylar Ankara'ya ulaştı!