Son dakika.. Kılıçdaroğlu'nun son vaadi: Akşehir il olacak

Son dakika haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya Yörük Türkmen Buluşmasına katıldı. Konya Akşehir'de düzenlenen etkinlikte Akşehir'in önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde Akşehir'i il yapacağı vaadinde bulundu.

Son dakika.. Kılıçdaroğlu'nun son vaadi: Akşehir il olacak

Son dakika haberleri...  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Yörük Türkmen Buluşması'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:
"AKŞEHİR NEDEN İL DEĞİL?"
"Geçmişte şöyle veya böyle belli yerlerde yer almış olabiliriz ama bugün her birimize ciddi bir sorumluluk düşüyor. Akşehir'e üçüncü gelişim. Gazi Mustafa Kemal'i düşünün Samsun'a çıktı. Amasya'ya geldi, Erzurum'a gitti, Sivas Kongresi'ni topladı. Akşehir'e tam 22 kez gelip burada çalıştı. Milli Kurtuluş Savaşı'nın asıl karargahı olan Akşehir...

"KURTULUŞ SAVAŞININ KARA KUTUSU AKŞEHİR'DİR"
Diğerleri il, Akşehir neden il değil? Bağımsızlık savaşının asıl karargahı olan Akşehir. Bizim kadim kültürümüzün yerleşkesi olan bir yeri neden il yapmayacağız? Yapacağız.

"SAĞI SOLU YOK"
Bu işin sağı solu yok bu işin tarihi var tarihi. Milli Kurtuluş Savaşı'nın ne olduğunu biliyorsanız Akşehir'i de bileceksiniz. Milli Kurtuluş Savaşımızın kara kutusu Akşehir'dir."

Meral Akşener: Bedavadan başbakanlık istemiyorum "Oy potansiyelimiz yüzde 30" "Aday belirleyemedik, Erdoğan’ı destekliyoruz diyecekler" Muharrem İnce: Aday olmayacaksa koltuğu bıraksın