Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri'de halka seslendi. Mitinge başladığı ilk dakikalarda bir vatandaşın korumaları geçerek sahneye atlaması ise tedirginlik yarattı. Kılıçdaoğlu ilk başta birkaç adım geri kaçarken sonrasında vatandaşın niyetinin fotoğraf çektirmek olduğunu anlayarak bu talebi yerine getirdi. O anlar canlı yayında ekranlara yansıdı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun millet buluşması kapsamında bugünkü durağı Kayseri'ydi. Burada halka seslenen Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları bir vatandaşın sahneye atlamasıyla yarıda kesildi.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 1

Korumaları aşarak sahneye atlayan genç adam Kılıçdaoğlu'nu ilk esnada tedirgin etti. Korumalar hemen gence müdahale ederken Kılıçdaroğlu birkaç adım geri çekildi.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 2

Sonrasında vatandaşın asıl amacının fotoğraf çektirmek olduğu anlaşıldı. Kılıçdaroğlu korumalarına seslenerek, "Bırakın gelsin, gel" diyerek genci yanına çağırdı. 

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 3

Genç adam isteğinin yerine gelmesinin ardından sahneden inerken Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine kaldığı yerden devam etti.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 4

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başlarıysa şöyle:
"Bütçede para var. Siyasi iktidar emekliye para vermeyeceğim dedi. Ben ısrar ettim. Asgari ücret kadar vereceksin dedim. Allah izin verirse Kurban Bayramı'nda hesabına 15 bin lira yattığını göreceksin. Parayı nereden bulacaksın diyor. 5'li çeteye nasıl para buluyorsan. Ben de bulacağım ve emekliye o parayı vereceğim. Açlık sınırının altında emekliye aylık veriyorsan bunda adalet yok demektir.

Kayseri'de 88 bin 29 genç ilk kez oy verecek. Türkiye genelinde de 5 milyon 300 bin genç sandığa gidip oy kullanacak. Bu gençler, 'Türkiye'de otoriter bir rejim vardı, tweet atılamıyordu. İşte biz onu demokratik yollarla gönderdik. Onun yerine demokratik birini getirdik' diyecekler. 

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 5

Eleştiri kadar önemli bir şey yoktur. Eleştiri olduğunda hata mı yapıyoruz acaba diye düşünürsünüz. Demokrasi hoşgörü rejimidir. Uyuşturucu baronlarıyla beraber gezip beraber fink atıyorlar. O baronların hepsinin kökünü kazıyacağım. Yapacağımız çok iş var.

Sınırlarımız yol geçen hanına döndü. Tabelada ne yazıyordu? Sınır namustur yazıyordu. Sınırdan geçip geldiler ancak en geç 2 yıl içinde 3 milyon 200 bin Suriyeli kardeşimizi göndereceğiz.

Şu an en çok görülen dava ev sahibi kiracı dahası. TOKİ daha önce 1.5 milyon civarında konut yaparken şimdi 500 bin konut yapıyor. Kime yapıyor bunu sırtı kalınlara yapıyor. Bir çocuk elektrik parası nedeniyle karanlıkta kalıyorsa, Bay Kemal de karanlıktadır.

Sinan Ateş, bir genç, temiz, yürekli bir genç ve bir akademisyen Ankara'nın ortasında vuruluyorsa ve katilleri bulunmuyorsa emin olun Gaffar Okkan'ın da faillerini kulaklarından tutup mahkemeye getireceğim. Bizim 6 okumuzdan biri milliyetçiliktir.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri mitinginde bir vatandaş sahneye atladı! Kılıçdaroğlu'nun tedirginliği yüzüne yansıdı - Resim : 6

Milliyetçilik herkesin iş, aş sahibi olmasını sağlamaktır. Emperyalizm karşısında diz çökmemesi demektir. Suriye'de 34 askerimizi şehit ettiler. Kim şehit etti Rusya şehit etti. Bu ülkenin cumhurbaşkanı Putin'in ayağına gitti. Putin ne yaptı? Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanını kronometreyi açıp dakikalarca kapıda bekletti. Onu da tüm dünyaya izletti. Bizim milliyetçiliğimizi kimse sorgulayamaz.

20 milyar dolar değerindeki tank palet fabrikasını Katar ordusuna sattılar. Dünyada hastanesi olmayan tek ordu bizim ordumuz. Tank palet fabrikası ve kapatılan hastaneleri açıp ordumuza vereceğim."

Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tehlikelidir Akşener Şanlıurfa'da vatandaşlarla buluştu A Haber yayınında tepki çeken sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün meydanlara iniyor!