Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim değerlendirmesi: YSK'yı uyarıyorum

Son dakika... Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu devam eden oy sayım işlemlerine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Oy sayımına başlandığı saatlerde sandık görevlilerine seslenerek "İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın" diyen Kılıçdaroğlu bu kez "YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız" dedi.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim değerlendirmesi: YSK'yı uyarıyorum

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nde takip ediyor. Kılıçdaroğlu sandıklar açılıp sonuçlar ortaya çıktıkça Twitter'dan da değerlendirmelerde bulunuyor.

22.11: Yüzde 60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız.

19.53: Öndeyiz.

17.57: Demokrasi kahramanlarımıza seslenmek istiyorum. İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın. Millet iradesinin tam ve doğru biçimde tecelli etmesi sizin kararlılığınıza bağlı. Göreceksiniz, yorgunluğunuza değecek.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde heyecan dorukta! Sahiller bildiğiniz gibi SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da balkon konuşması yaptı! Halkımızın kararı başımız üstüne Türkiye geneli Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi sonuçları AK Parti'den Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında flaş açıklama!