Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü

Son dakika... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Necdet Sezer'in ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti. Gül'ün Sarıyer'deki ofisinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile bir araya gelmişti. Ankara'dan gelen haberlere göre bu görüşmeyi Ahmet Necdet Sezer talep etmişti.

Kılıçdaroğlu bugün 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü - Resim : 1

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Gül’ü Sarıyer’deki ofisinde ziyaret etti. Görüşme saat 15.00'te başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü - Resim : 2

Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü - Resim : 3

ABDULLAH GÜL GÖRÜŞMESİNİN ÖNEMİ
Kritik görüşme akıllara 367 krizini getirdi. Peki 367 krizi nedir? 2007 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sabih Kanadoğlu, toplantı yeter sayısının Meclis'teki salt çoğunluk olan 367 olması gerektiğini savundu. Abdullah Gül'ün aday olduğu seçimlerde TBMM Genel Kurulu'nda 361 kişi vardı.

CHP, bunu gerekçe göstererek cumhurbaşkanlığı seçimlerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Mahkeme CHP'yi haklı buldu ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini iptal etti.

O dönemde CHP milletvekili olan Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'ün seçilmemesi için çabalamıştı. Aradan geçen 16 yılda Kılıçdaroğlu, Gül'den cumhurbaşkanlığı tavsiyelerini dinlemek için ayağına gitmesi dikkat çekti.

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le görüştü - Resim : 4

Yanardağ'ın İnce iddiası: Amacı CHP'yi ele geçirmek İYİ Parti'den HDP açıklaması Ağıralioğlu için kulisler kaynamaya başladı! Asıl planı çok başkaymış PKK'lı terörist Sabri Ok'tan itiraf gibi açıklamalar