Son dakika... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun'da konuştu: Bedavadan başbakanlık istemiyorum

Son dakika... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun'da Olağan İl Kongresine katıldı. Akşener, "Bedavadan başbakanlık istemiyorum. Kimseyle de pazarlık etmedim etmem biz bunu hakedeceğiz. İYİ Parti birinci parti çıkacak" dedi.

Son dakika... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun'da konuştu: Bedavadan başbakanlık istemiyorum

Son dakika haberleri... İYİ Parti Samsun 3. Olağan İl Kongresine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener halka seslendi.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

31 Mart'ta biz istediğimiz için CHP ile ittifak yaptık. O masaya oturduğumuzda birçok feragatta bulunduk. 

Ben arkadaşlarıma şu talimatı verdim: İki siyasi parti müzakere yapıyor. Türkiye mi İYİ Parti mi diye bir soruyla karşı karşıya iç dünyanızda kaldığınızda Türkiye'yi tercih edeceksiniz dedim. Sonuç ne oldu 11 büyükşehir, özellikle İstanbul ve Ankara alındı.

Bu seçimden birinci parti çıkmalıyız. Birinci parti çıktığımızda nelerin değişeceğini hayal edin. Birinci parti çıkmak zorundayız. Biz bu yola sandalye değil ayakkabı eksiltmek için çıkacağız dedik.

Bedavadan başbakanlık istemiyorum. Kimseyle de pazarlık etmedim etmem biz bunu hak edeceğiz. İYİ Parti birinci parti çıkacak. Birinci parti çıktığımızda nelerin değişeceğini hayal edin. Bu ülkeye borcumuz var.

Atatürk'ün değerlerini alt üst ettiler, itibarsızlaştırdılar. Atatürk için, Cumhuriyet için, kadınlar için, katledilen, yakılan, yıkılan ormanlar için İYİ Parti birinci parti çıkmak zorunda.

Böyle dediğim için sinirleri bozuluyor muhteremlerin. Ama birinci parti olacağım başbakan olacağım!"

"Oy potansiyelimiz yüzde 30" "Aday belirleyemedik, Erdoğan’ı destekliyoruz diyecekler" Muharrem İnce: Aday olmayacaksa koltuğu bıraksın İYİ Parti kanadında ilk kez 'çoklu aday' telaffuz edildi