Son dakika haberleri... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: FETÖ Meclis'te grup kuracak

Son dakika haberleri... Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, FETÖ'cülerin kaset kumpasının ardından cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise dikkat çeken sözler söyledi "FETÖ değişik partilerdeki adayları da parlamentoya grup kurmak için sokmaya çalışıyor." dedi.

Son dakika haberleri... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: FETÖ Meclis'te grup kuracak

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, dün cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. 

"BAHANELERİ KALMASIN"
İnce, açıklamasında "Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi Türkiye'nin geleceği için önemlidir, mutlaka o Meclis'te olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki DEVA'lı, Gelecek'li var. Bir de AKP var. Atatürkçüler azınlıkta olacak. Memleket Partisi mutlaka o Meclis'te olmalıdır. İstedikleri kadar montaj kaset yapsınlar Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum. Bu atılan iftiralara, Saray'a giden CHP'liden başlayarak 'Saray'dan para aldı, çekilemez' diyenlere bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum; bu sahte dekontlardan, görüntülerden çekindiğim yok. 45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde, seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, adaylıktan çekiliyorum."

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM: FETÖ MECLİS'TE GRUP KURMAYA ÇALIŞYOR
Sözcü Yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise dikkat çeken şu sözleri söyledi "FETÖ, ilk kaset operasyonunu dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a, ikincisini MHP'ye, üçüncü operasyonu da Muharrem İnce'ye yaptı. Bu operasyonla FETÖ hâlâ Türk siyasetini şekillendirme kapasitesine sahip olduğunu gösterdiği gibi değişik partilerdeki adayları da parlamentoya grup kurmak için sokmaya çalışıyor."

CHP'den çarpıcı Muharrem İnce tespiti! Parti Sözcüsü Faik Öztrak 15 Mayıs'a dikkat çekti Seçim günü yasakları nelerdir, nereler kapalı olacak? YSK sonuçları seçim akşamı açıklayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan seçim mesajı