Son dakika haberleri... YSK oy birliğiyle kararını verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. kez aday

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde en çok tartışılan muhalefetin sürekli olarak diline doladığı konulardan biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. kez aday olmasıydı. YSK, oy birliğiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına yapılan itirazları reddetti. Böylece Erdoğan'ın adaylığı kesinleşmiş oldu.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, kurulun aldığı kararlarla ilgili açıklama yaptı. YSK Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. kez adaylığı konusunda da son noktayı koydu. 

Yener şunları söyledi: 

"MİLLET PARTİSİ'NİN İTİRAZI REDDEDİLDİ"
"Millet Partisi'nin Millet İttifakı'nın kendi partisinin adını kullandığı ve bu nedenle de Millet İttifakı isminin kullanılmaması yönünde yapmış olduğu itiraz değerlendirildi. Oy çokluğuyla Millet Partisi'nin itirazı reddedilmiştir. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN 3. KEZ CUMHURBAŞKANI ADAYI
Kurulumuza alfabetik sıraya göre Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sayın Muharrem İnce'nin ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olamayacağı yönünde itirazda bulunulmuştur. Kurulumuz her 3 adaya yönelik yapılan itirazları değerlendirdi. Oy birliğiyle her 3 adayın adaylıklarına yönelik itirazların reddine karar verildi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Muharrem İnce, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Sinan Oğan'ın kesin aday listesinde bulunduklarına karar verilmiş olup karar Resmi Gazete'ye gönderilecektir.

"PUSULA İÇİN KURA ÇEKİMİ YARIN"
Cuma günü saat 14'te de cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri için kura çekimi yapılacaktır. "

Akşener'in papatya çayı önerisine AK Parti'den yanıt Kılıçdaroğlu Ahmet Necdet Sezer'le görüştü Bomba kulis: İnce CHP ile anlaşacak Can Ataklı'dan sinkaflı sözler!