SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu! "Kılıçdaroğlu teröristlerle görüştüğümüzü ispatlamazsan namertsin"

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye buluşmasında açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzden bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin." dedi.

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye buluşmasında açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;
"Bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzden bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleriyle görüşme değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Cudi'de, Gabar'da, Bestler'de vurduk ve vurmaya devam ediyoruz. Sen ise Kandil'den talimat alarak parlamentoda odalarına giderek görüşmeler yapıyorsun. Ve birlikte yol haritası çiziyorsun. Bizim terör örgütleriyle bir araya gelmemiz, kozmik odalarda görüşmemiz mümkün değildir. İspat sana aittir."

"Sabah akşam bizi televizyonlara çağırıyorsun. Senin derdin şöhret olmak. Sana yalan şöhretliği yeter. Milletimize etmedik hakaretleri bırakmayanların pazar günü onlardan nasıl oy isteyeceğini açıkçası biz de merak ediyoruz."

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu! "Kılıçdaroğlu teröristlerle görüştüğümüzü ispatlamazsan namertsin" - Resim : 1

"HATAY'A GİTTİN DEFNE'YE DE GİDİP HASTANEYİ GÖRSEYDİN"
"Hatay'a gittin Defne'ye niye gitmedin. Sen orada yüzde 90 oy aldın ben yüzde 8. Ben orada az oy aldım diye hastane yapmayı bir kenara koymadık. 3 ayda hastanemi yapılır diyen ortakların vardı, biz yaptık. Hatay'a gittin bir de Defne'ye gidip hastaneyi görseydin."

"Seçimden sonra Kılıçdaroğlu'nun çektiği eziyete son vereceğiz. Kolay değil 15 seçimde bizimle yarışa girdin hepsini kaybettin. CHP Genel Başkanı öyle çaresiz durumda ki, kafası zehir gibi çalışan gençleri montajlarla üstünü örtmeye çalışıyor. CHP'den aday olan birine ne yaptıkları ortada. Kandil'deki terör temsilcilerinin kendilerine her gün verdiği destek ortada. Diyor ki benim onlarla alakam yok. Nasıl yok her gün seni destekliyorlar. Bak Erdoğan'a öyle bir destek yok. Zaten bize milletimizin desteği yeter."

"SIĞINMACILAR 1 YIL İÇİNDE YAPILAN EVLERE GÖNÜLLÜ OLARAK GİDECEK"
"Yurt dışında oy vereceklere karşı yandaşlarının saldırıları sandıklar kapanana kadar sürüyor. Bay bay Kemal 300 milyar doları Londra'daki tefecilerden alıp getirecekmiş. Ya böyle yalan mı olur. Yeter artık bıktık. Bunlar olsa olsa esrar eroin kaçakçısıdır. Bay bay Kemal sana delikli 2,5 kuruş bile göndermezler. Kimi aldatıyorsun."

"Yanına sığınmacı düşmanlığı ve yabancı yatırımcı düşmanlığı yapan birini de aldı. Kuzey şu anda briket evler yaptık. Bunu sivil toplum kuruluşlarımızla yaptık. Katar destekli 1 milyon mülteci alabilecek Suriye'de konutlar yapma çalışmaları devam ediyor. Dün İçişleri Bakanım dün temel atma törenini başlattı. Türkiye'deki Suriyelilerin buralara gönüllü bir şekilde gitmenin yolunu oluşturuyoruz. Bunları zorla göndermenin değil."

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu! "Kılıçdaroğlu teröristlerle görüştüğümüzü ispatlamazsan namertsin" - Resim : 2

"SELO KİM? KILIÇDAROĞLU ÇIKARMAK İSTİYOR"
"Bu Selo kim? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin canına giren teröristtir. Şimdi ne diyor Selo'yu çıkartmak istiyorsanız oyu bize vereceksiniz diyor. Kim diyor, Kılıçdaroğlu. Benim milletim bir teröristi çıkartmak için gayret gösteren birine oy vermez. Benim milletim millidir, yerlidir, vatanseverdir. Asla sizlere yol vermez. Bunların hesabını pazar günü soracaktır."

"Yüzde 1'i bile etmiyor bunların aldığı oy oranı ama 40 vekil aldılar. Sana kalan vekil sayısı bunlarla mukayese edilmeyecek az. Sen kendi haline bak. Hayatı sırça köşklerde değil Kasımppaşa'da öğrendim, İstanbul'da öğrendim. Başı dik bir şekilde yaşamanın manasını iyi biliriz. İstanbul'da öğrendiklerimizi siyasi hayatımızda rehber edindik. Ülkemizin menfatini pazarlık konusu haline getirmedim. İstanbul'a başkanlık yaptığım dönemin kadro kıymetini İstanbullular bilir."

"İSTANBUL'A SU VE DOĞAL GAZ GETİRDİK"
"İstanbul'da çöp dağları vardı. İstanbul susuzdu. Istranca dağlarından su getirdik. İstanbul'da başkanlığı CHP'li Sözen'den aldım. O dönemde 50 bin haneye doğal gaz getirmişti. 1 milyon 150 bin haneye getirmiştim ve o şekilde de cezaevine gitmiştim. Bay bay kemal senin geçmişinde ne var? Referansında ne var. İşte haliç, kokudan geçilmiyordu oradan. Alibeyköy'dekji bir taş ocağına tüm pisliğini oraya deplasa ettik. O taş ocağı şimdi çocuklar için bir oyun parkı. Yine Haliç'in kenarındaki kongre merkezi olan yerin temelini attık. Allah rahmet etsin Kadir Topbaş kardeşimiz görevi devraldığında eseri bu haline getirdi. Yaparsa biz yaparız dedik ve yaptık. Bugün yarın aynı şekilde kongre merkezinde toplantılar yapıyorlar. Size kalsa böyle bir şeyi yapmazdınız. Atatürk Kültür Merkezi... Sözde sanatçılar burası yıkılırsa yapılmaz diyorlardı. Muhsin Ertuğrul içinde bunu diyorlardı. Bunları yaptık işte. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Yaptık ve tüm sanatseverlere hizmetler veriyor. Türkiye'nin bekası söz konusu olduğunda kimseyi gözümüz görmedi. Tüm terör örgüttleri ile mücadele ettik. Tanklara göğsümüzü siper ettik. "

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu! "Kılıçdaroğlu teröristlerle görüştüğümüzü ispatlamazsan namertsin" - Resim : 3

MUHALEFETİN KOLTUK SAVAŞINA TEPKİ
Hiçbir zaman ülkemizin ve milletimizin hakkını kimseye yedirmedik. BM'den NATO'ya kadar tüm platformlarda Türkiye'nin çıkarlarını cesaretle savunduk. Türkiye'yi bölgesindeki çıkarların tarafı haline getirmeye çalışanların oyununa gelmedik. Doğu Akdeniz'den Mavi Vatan'a hiçbir yerde geri adım atmadık. Siyasette kalbi Türkiye için çarpan herkesle ortak paydada buluşmaya çalıştık. Elbette bunun için gerektiğinde herkesle görüştük. Haklı eleştirilere kulak verdik. Türkiye'nin hayrına olacak her teklifi değerlendirdik ama siyaseti at pazarlığı olarak görmedik. Ne verelim abime anlayışı ile siyaset yapmadık. Seç al ucuzluğuna kendini kaptıranlardan olmadık. 

21 yılda laf üstüne laf koymanın değil taş üstene taş koymanın mücadelesini yürüttük. Eser ve hizmet yolculuğumuzu kesintisiz sürdürdük. Ülkemizin önünü açacak hangi teklifi getirdi. Yola çıkarken ilk düğmeyi yanlış ilikledi. Ülke ve millete dair meselelerin al gülüm ver gülüm malzemesi yapılmaması gerektiğini aklına getirmedi. Hiçbir hesaba dayanmayan sözleri ile bunu yaptı. Kişisel hesapları ile siyaseti kirletti. Toplam oyları 1'i bulmayan partilere 40 vekil hediye etti. İBB Başkanı 4 yıldır görevde, İstanbul'a ne yaptı? Büyük hizmetleri var diyebilir miysiniz? Aynı şekilde Ankara, ne yaptı? Net söylüyorum, CHP ile masaya oturup da istediğinden fazlasını almadan kalkan yoktur.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu! "Kılıçdaroğlu teröristlerle görüştüğümüzü ispatlamazsan namertsin" - Resim : 4

"BUGÜN İTİBARİYLE OSB SAYISI 353'E İSTİHDAMDA 2.5 MİLYONA ÇIKTI"
CHP genel başkanı koltuğunu korumak için eşi benzeri görülmemiş tutarsızlıklara imza attı. Kendi tutarsızlıklarını örtmek için yalan yanlış bilgileri ortaya saçanların derdini biliyoruz. Önüne gelene makam mevki sözünü verdiğinizi unutturamayacaksınız.  Sizlerin de katkısıyla tek tek hayata geçireceğiz. Çalışanlarımızı desteklemeye devam ediyoruz. Bugün itibariyle OSB sayısı 353'e istihdamda 2.5 milyona çıktı. Salgının ardından hayata geçirdiğimiz işletmelere 9,6 milyar lira destek ödemesi yaptık. Programın ikinci ayağını devreye alamaya hazırlanıyoruz. 110 bin ilave istihdamın önünü açtık. Yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesi için 178 projeye destekleme kararı aldık. Sanayicilerimize ve işletmelerimize verdiğimiz değeri kimseyle tartışmayız. Sizlerden pazar günü sandığa daha sıkı sahip çıkmanızı istiyorum. Hep birlikte bir kez daha milli iradenin gücünü bir kez daha göstermenizi istiyorum."

Ankara Valiliği'nden depremzedelere: Oy kullanmak isteyenlere kolaylık! Sinan Oğan'ın bir talebi oldu mu? Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Çoktan hayata geçirdik 2. turda oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?