Sinan Oğan: Madem bu seçim bir referandum o zaman seçim gecesi de, bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor

Yarınki seçimler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, seçimleri Cumhur İttifakı'nın kazanması durumunda Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini sordu. Oğan, “Madem bu seçim bir referandum, o zaman seçim gecesi de bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifafı’nın her bir ferdinin, genel başkanının istifa etmesi gerekiyor. Madem referandum dediniz, hodri meydan o zaman” dedi.

Sinan Oğan: Madem bu seçim bir referandum o zaman seçim gecesi de, bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak seçimlere katılan Sinan Oğan, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurmuştu. Oğan, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2'nci Tur Seçimleri öncesinde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nda yer alan partilerin genel başkanlarına 'istifa' sorusunu yöneltti.

Yarınki seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda bu seçimin bir referandum olduğunu savunan Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini sordu.

"MADEM Kİ REFERANDUM, HODRİ MEYDAN"
Kılıçdaroğlu'na istifa konusunda soru yönelten Oğan, “Millet, parlamento seçimlerinde olduğu gibi çoğunluğu Cumhur İttifakı’na verip Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtiğinde, bu referandumun sonucu Sayın Kılıçdaroğlu için bir kayıp ve istifa olacak mı? Madem bu seçim bir referandum o zaman seçim gecesi de, bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifakı’nın her bir ferdinin, genel başkanının istifa etmesi gerekiyor. Madem referandum dediniz, hodri meydan o zaman” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

YSK, 14 Mayıs seçim istatistiklerini paylaştı SMS'i engellenen Kılıçdaroğlu, Twitter'dan seslenmeye devam ediyor Ali İhsan Yavuz, seçim öncesi partilileri uyardı "Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de desteği yoktur"