Sinan Oğan canlı yayında duyurdu! ATA İttifakı ortaklarından biri, kapısında tehdit notu buldu: Az zamanın kaldı...

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan katıldığı yayında, ittifak ortaklarından Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam'ın tehditler aldığını duyurdu. Program sunucusunun yayın öncesi yaşadığı telefon trafiğinin sebebini sorması üzerine konuyu detaylandıran Oğan, seçim afişlerinden birinin üzerine de QR kod konulduğunu kodun içinde tehdit videoları olduğunu anlattı.

Sinan Oğan canlı yayında duyurdu! ATA İttifakı ortaklarından biri, kapısında tehdit notu buldu: Az zamanın kaldı...

Seçime saatler kala siyasetin dili giderek ağırlaşıyor. 2023 genel seçimleri, hiç görülmemiş hadiselere sahne oluyor. Tehdit dilinin hakim olduğu seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı'nda da Millet İttifakı'nda da kurşunlanma olayları yaşanmıştı.

Son olarak ATA İttifakı tehdit edildi. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçim gündemini değerlendirmek üzere katıldığı tv100 yayını öncesi yoğun bir telefon trafiği yaşadı.

Buna şahit olan program sunucusu Deniz Gürel "Geldiğinizden beri hummalı bir çalışma yapıyorsunuz telefonla. Olağanüstü bir gelişme mi var?" sorusunu yöneltince Oğan "Evet, maalesef" yanıtını verdi.

Sinan Oğan canlı yayında duyurdu! ATA İttifakı ortaklarından biri, kapısında tehdit notu buldu: Az zamanın kaldı... - Resim : 1

"GENEL BAŞKAN KAPISININ ÖNÜNDE NOT BULDU"
ATA İttifakı'nı oluşturan 4 partiden biri olan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam'ın bu sabah kapısında bir not bulduğu bilgisini paylaşan Oğan, notta "Az zamanın kaldı. Sokağa çıkarken dikkat et" yazdığını aktardı.

Sinan Oğan canlı yayında duyurdu! ATA İttifakı ortaklarından biri, kapısında tehdit notu buldu: Az zamanın kaldı... - Resim : 2

"QR KODU AÇINCA TEHDİT VİDEOSU ÇIKIYOR"
Oğan konuşmasının devamında da kendi afişlerinin üzerinde QR kod yapıştırıldığını ifade ederek dikkat çeken açıklamasına şöyle devam etti:
"Yetmiyor, Manisa'da dışarı çıktığında afişlerimizin üzerinde bir QR kod görüyor. O kodu açtığınızda da birtakım 'kana kan, dişe diş' gibi tehditler savrulan bir video görülüyor. Nedir, kim tarafından yapılmıştır, amaç nedir, bilmiyorum."

'FETÖ Meclis'te grup kuracak' CHP'den çarpıcı Muharrem İnce tespiti! Parti Sözcüsü Faik Öztrak 15 Mayıs'a dikkat çekti Seçim günü yasakları nelerdir, nereler kapalı olacak? YSK sonuçları seçim akşamı açıklayacak