'Seçim ikinci tura kalır mı?' sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: Milletim işi zora sokmadan bitirir

6 Şubat'ın bir milat olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "kararlı adımlar atmamız şart" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim ikinci tura kalır mı?" sorusuna ise "Milletimiz işi zora sokmadan bitirir" cevabını verdi.

'Seçim ikinci tura kalır mı?' sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: Milletim işi zora sokmadan bitirir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Fulya Kalfa moderatörlüğünde Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seçim ikinci tura kalır mı?' sorusuna "Milletimin işi zora sokmadan bitireceğine inanıyorum. Bu kararlığı da gördüm" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

"Ben milletimin her şeyden önce işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı da Bağcılar'da Pendik'te deprem bölgesinde gördüm. Bizim bir kadromuz var. Bütün arkadaşlarımın hepsi arazide mitingler yapacak, bir taraftan ben açılışları yapacağım. Açılışların dışında da mitinglere de açılış dışındaki programlarla çıkacağım."

Sinan Oğan 'vatandaşlık' konusunu gündeme getirmişti! Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yanıt geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin vaatlerini böyle ti'ye aldı Gelecek Partisi'nden Demirtaş ve Kavala'ya özgürlük vaadi Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde maaş alacak mı? Danışmanı Murat Ongun açıkladı