Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerinde adayların yeterli oyları alamaması sebebiyle seçim resmi olarak ikinci tura kaldı. YSK'nın açıkladığına göre ikinci tur için Türkiye, 28 Mayıs tarihinde bir kere daha sandık başına gidecek. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün (16 Mayıs) ikinci tur seçim stratejisini açıklayacak.

Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçim sonuçlarını kurmaylarıyla değerlendirdi. 

YSK Başkanı Ahmet Yener dün yaptığı açıklamada seçimin ikinci tura kaldığını bildirdi. Tarih olarak ise 28 Mayıs'ı işaret eden Yener, adayların yeterli oylara ulaşamadığını da belirtti. Bu kapsamda 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için milyonlar yeniden sandık başına gidecek.

Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak - Resim : 1
Geçici sonuçlara göre ilk turda yüzde 49.54 oy alan Recep Tayyip Erdoğan ile yüzde 44.92 alan Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'ta ikinci turda yeniden yarışacak.

Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak - Resim : 2Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu dün Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi kurmaylarla toplantı gerçekleştirdi. Seçimlerde alınan sonuçların masaya yatırıldığı toplantıda kampanya sürecine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak - Resim : 3Edinilen bilgiye göre seçim güvenliği ve veri akışı konusunda tedbirlerin artırılmasına yönelik kanının hakim olduğu toplantıda ikinci tur için belirlenecek strateji de masaya yatırıldı. Kurmaylarıyla görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur stratejisini kamuoyuna kendisinin açıklayacağı öğrenildi.

Seçim ikinci tura kaldı! 28 Mayıs'ta Türkiye bir kez daha sandık başına gidecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün seçim stratejisini açıklayacak - Resim : 4 Söz konusu açıklamanın bugün (16 Mayıs) yapılması bekleniyor.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce: Umut her zaman vardır HDP'nin milletvekili sayısı düştü '28 Mayıs'tan zaferle çıkacağız' Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Anket şirketleri iflas etti