Muharrem İnce'nin imza konusunda hüsrana uğradığı iddia edilmişti! Muharrem İnce'den yanıt geldi

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Muharrem İnce'nin imza konusunda üzgün olduğunu ve hüsrana uğradığını iddia etmişti. İddiaları yalanlayan İnce, “Sevilay Yılman’ın telefonu bende kayıtlı. Aramış olsaydı yanıt verirdim. Ancak beni aramadı. Benim yakın çevremle de konuştuğunu düşünmüyorum. Fakat belki eski partim CHP’den birileriyle görüşmüş olabilir. Ayrıca ‘hüsrana’ uğramadım her şey plânladığımız gibi gidiyor. Biz seçim kampanyamıza çalışmaya başladık” dedi.

Muharrem İnce'nin imza konusunda hüsrana uğradığı iddia edilmişti! Muharrem İnce'den yanıt geldi

Seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen isimler için imza süreci devam ediyor.

Özellikle gençlerin kendisine büyük destek verdiğini belirten ve her fırsatta 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fazla oy alacağını ifade eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olması için toplanan imza beklentilerin altında kaldı.

"MUHARREM İNCE ÇEKİLEBİLİR"
Canlı yayında bu durumu değerlendiren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, “Muharrem İnce’nin çevresiyle görüştüm. Morali çok bozukmuş, hüsrana uğramış” ifadelerini kullandı. 

İnce’nin ilk günden 100 bin imza toplayamamasını “fiyasko” olarak değerlendiren Sevilay Yılman, Memleket Partisi Genel Başkanının çekilebileceğini dile getirdi. 

Sevilay Yılman, özellikle İnce’nin Fatih Altaylı’nın programında söylediği ifadelerin destekçileri tarafından olumsuz karşılandığını iddia etti. 

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA
Bu ifadelere yönelik Odatv’ye açıklamalarda bulunan Muharrem İnce ise Sevilay Yılman’ın kendisini veyahut yakın çevresini aramadığını söyledi. 

İnce yaptığı açıklamada “Sevilay Yılman’ın telefonu bende kayıtlı. Aramış olsaydı yanıt verirdim. Ancak beni aramadı. Benim yakın çevremle de konuştuğunu düşünmüyorum. Fakat belki eski partim CHP’den birileriyle görüşmüş olabilir. Ayrıca ‘hüsrana’ uğramadım her şey plânladığımız gibi gidiyor. Biz seçim kampanyamıza çalışmaya başladık” dedi.

7 cumhurbaşkanı yardımcısına Muharrem İnce de eklendi "AKP-MHP'yi yıkmak isteyeni destekleriz Türk ordusu bize sürekli saldırıyor" Milletvekilliği adaylığı için kaç başvuru yapıldı? Ahmet Özal'dan Muharrem İnce iddiası: İmzaların çoğu AK Parti'li