Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na İHA tepkisi: Amerikalılarla görüşmüş, çomak sokuyor

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na İHA ve SİHA'lar üzerinden yüklendi. Balıkesir'deki mitingde konuşan İnce, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor" dedi. 

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na İHA tepkisi: Amerikalılarla görüşmüş, çomak sokuyor

Türkiye, 15 gün sonra sandığa gidiyor.

Programlarını sıklaştıran liderler, son düzlükte miting miting koşturuyor. Bunlardan biri de Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce...

İnce, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçadoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nı uzay araştırmaları merkezi yapacağına yönelik vaadine tepki gösterdi.

"TÜRKİYE İHA'DA BAŞARILIDIR"
Balıkesir'de seçmenlere seslenen İnce, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor. Bakın, Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndan Türk milletine söz veriyorum. İHA'lar, SİHA'lar konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan'ın damadıymış, umurumda değil. Destekleyeceğim, destekleyeceğim, destekleyeceğim" ifadelerini kullandı. 

"MAVİ VATAN'I SAVUNACAĞIM" 
Mavi Vatan'ı savunmaya devam edeceklerini söyleyen İnce, "Türkiye, Azerbaycan'a yardım etti. Bir CHP'li milletvekili çıktı, 'Ne işimiz var Azerbaycan'da?' dedi. Ben yine Balıkesir'den sesleniyorum. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Azerbaycan'a yardım edeceğiz. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz 'Mavi Vatan'ı savunacağım" dedi. 

İzmir'den seslendi: Masanın 7 ayağı birbirine dolaşmış Kılıçdaroğlu mitinginde bir vatandaş sahneye atladı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tehlikelidir Akşener Şanlıurfa'da vatandaşlarla buluştu