Muharrem İnce: Millet İttifakı çekilsin beni desteklesin, seçim garanti

Seçimlere 1 haftadan az bir süre kala Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'na seslendi. İnce, "Bence Millet İttifakı çekilsin beni desteklesin seçim garanti." dedi.

Muharrem İnce: Millet İttifakı çekilsin beni desteklesin, seçim garanti

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'yla ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.

İnce, Millet İttifakı'nın seçimlerde lehine çekilmesi durumunda kazanacağını savundu.

İnce Antalya'da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

"Bana diyorlar ki 'Sen Millet İttifakı'nın oyunu bölüyorsun.' Ben Cumhur İttifakı'nın oyunu bölüyormuşum. Bana yanlış söylüyorlar bunlar. Burada ailesi AK Partili olanlar kimler? Siz Memleket Partilisiniz. Bence Millet İttifakı çekilsin beni desteklesin, seçim garanti. Millet İttifakı'nın oyları kemik zaten. Burada da 3. bir yol var. Bunlar size gelmiyor. Bunlar AK Parti'den buraya gelmiş. Gelin çekilin beni destekleyin. Hadi buradan yürüyelim."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez Bakan Soylu: Bir de gitti dadaşlarla uğraşıyor İmamoğlu'ndan Konya'da provokasyon girişimi iddiası Kobra Murat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Edirne mitingine katıldı