MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aydın'da flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'daki "Aziz milletim sıra sende" mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP ve İYİ Parti'nin PKK tarafından kafese alındığını söyleyen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'na verdiğiniz her oy Kandil'e gidecek" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aydın'da flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'daki "Aziz milletim sıra sende" mitinginde açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aydın'da flaş açıklamalar - Resim : 1

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;
"Aydın'ın tarihinde karanlık noktalar olmayacaktır. Zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız. Aydın'ın tarihinde zillet yoktur. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye iradesi Aydın'da kök salmıştır. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız. Bu seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır"

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aydın'da flaş açıklamalar - Resim : 2

"PKK HEPSİNİ KAFESE ALDI"
"Askerlerimizi şehit edenler Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. Yavrularımızı yetim bırakan katiller CHP ve İYİ Parti'yle yanak yanağadır. HDP'nin eş başkanı konuşmuş 1 oy Kılıçdaroğlu'na istemiş. Terörist arkadaşının serbest kalması için bu oyu istemiş. Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir. Uyarıyorum Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek. CHP ve İYİ Parti'ye verilen her oy Türk milletimin önünü kesecektir. Aydın olur vermez, veremez. Zillet ittifakı terör örgütleriyle aynı hizada aynı gayededir. Kılıçdaroğlu terörist Demirtaş'ı serbest bırakacağım dedi mi, dedi. Tezkerelere hayır dedi mi, dedi. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor da dediler.6-8 Ekim olaylarında Demirtaş 51 kişinin ölümünü azmettirmişti. Şerefin, namusun, vatanın, milletin tavizi olmaz. Devletin teslim olması diye bir şey söz konusu olamaz. Beş kuruşa vatan satan 1 dolara da hain olur. Nefsine yenilen iki dünyasını da yok eder."

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Aydın'da flaş açıklamalar - Resim : 3

"KILIÇDAROĞLU VE ORTAKLARI KIZILELMA'NIN KARŞISINDA"
Mücadele bizden, takdir Yüce Allah'tandır. Zillet İttifakı'na bırakılacak ne ülkemiz ne yurdumuz vardır.Bu bölücü örgütün yedeği haline geldiler. Zulme zalimlere karşı MHP'nin yanında mısınız? 3 hilale oy verecek misiniz? Cumhur İttifakı'nın yanında mısınız? Erdoğan'a sonuna kadar oyunuzla iradenizle sahip çıkacak mısınız? 

Bu güzel Aydın zillete düşmez, ihanete geçit vermez. Soruyorum sizlere bizimle beraber misiniz? Birlikte yürüyecek miyiz. MHP'ye evet mi. Cumhur İttifakı'na evet mi? Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları Türkiye'nin karşısında, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları TOGG'un karşısında, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları HÜRKUŞ'un - Kaan'ın karşısında, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları Bayraktar şirketinin, Kızılelma'nın karşısında, biz yanındayız.

MİLLİ EKONOMİ MESAJI
Biz zalime Yavuz, mazluma Yunus olan tarafız. Çağrımız bu bayrak bizimdir diyen herkesedir. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen herkes bu milletin öz evladıdır. Her yöremizi, her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Bölünme gayreti içinde olanları affetmemizin mümkün olmadığını buradan ilan ediyoruz. Türk ve Türkiye vizyonu hep birlikte gerçekleştirilecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine sahip çıkmak için aziz milletim sıra sende. Cumhur İttifakı'nı yükseltmek için aziz milletim sıra sende. Milli ekonomide yeni çığırlar açmak için, sanayide, enerjide, yatırımda, ekonomik büyümede aziz milletim sıra sende. 

"HERKESE ELİMİZİ UZATIYORUZ"
Bizim düşünce ve inanışımıza göre, Türkiye’de yaşayan 85 milyon vatandaşımız Cenab-ı Allah’ın kutsal bir emanetidir. Her yöremizi, bin yılın barışından ve kardeşliğinden doğmuş her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Herkese elimizi uzatıyoruz. Ancak bölünme gayreti içerisinde olanları da affetmemizin mümkün olmadığını buradan ilan ediyoruz. Bilinmelidir ki, bu vatan sokakta bulunmamıştır. Bu devlet icazetle kurulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü kararlılıkla muhafaza edilecektir.

Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu Hep Birlikte gerçekleştirilecektir. Diyorum ki: Aziz milletim sıra sende. Son bir asrın en önemli yönetim reformu olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne sahip çıkmak için aziz milletim sıra sende. Milli ekonomide yeni çığırlar açmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Sanayide, üretimde, enerjide, tarımda, hayvancılıkta, ihracatta, yatırımda, ekonomik büyümede, yerli ve milli silah sanayinde gücüne güç katmış bir Türkiye için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Suriyeli sığınmacıları güvenli, gönüllü ve onurlu şekilde ülkelerine geri göndermek için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Huzurlu ve umutlu bir Türkiye için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Enerjide, eğitimde, sağlıkta, sanatta, sporda, ulaştırmada yeni ufuklar açmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” İşsizliği yenmek için, gelir ve servet dağılımında adaleti sağlamak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Daha büyük reformlara imza atmak için, hayatın her alanını kapsayacak iyileştirici siyasi ve ekonomik dev projeler için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Birlik için, dirlik için, kardeşlik için, devlet için, Kızılelma ülküsünde birleşmek için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

"KÜRESEL ABLUKAYA DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ"
Sıra sende Aydınlı kardeşim. İstismarları çiğnemek için sıra sende. Yıkım planlarını engellemek için sıra sende. Yalan şantiyelerini yıkmak için sıra sende. Geleceğine sahip çıkmak için sıra sende. Cumhuriyet’in kuruluş ruhuna sahip çıkmak için sıra sende. Terör örgütlerini aklamaya çalışan zillet partilerine şamarı indirmek için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Aydınlı kardeşlerim yetki hepinizde. Birlikte çok daha güzel günlere kavuşacağız.

14 Mayıs’ta cumhurla Cumhuriyet’in kucaklaşmasına şahit olacağız. Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk adımını atacağız. Biz, Türkiye’nin, Türk milletinin, Aydın’ın tarafıyız. Biz garibin, mazlumun, bağında, bahçesinde, bostanında ter dökenin, emek verenin yanındayız. Camideyiz, cemevindeyiz, duadayız, dilekteyiz, gönüldeyiz, kalpteyiz, Anadolu’nun her yerindeyiz. Caninin, eşkıyanın, bölücünün, demokrasi ve özgürlük kamuflajına bürünmüş düşman beslemelerinin de karşısındayız. Sizlerin hamiyetine dayanarak diyorum ki, Zalimlere boyun eğmeyeceğiz. Hainlere teslim olmayacağız. Şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz. Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz. Zillet ittifakına asla eyvallah etmeyeceğiz. Allah razı olsun sizlerden; yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun inşallah. Her birinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyor, 14 Mayıs’ta hem milletvekili adaylarımıza hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyorum."

Devlet Bahçeli
Eskiden doktorlar bizi azarlardı şimdi doktor dövüyoruz Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye tepki: Karşımızda çok ciddi bir tehlike var Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Kılıçdaroğlu hakkında flaş iddia! Bir dosya var