Mansur Yavaş'tan teröristbaşı Öcalan'a "Apo Bey"

Mansur Yavaş'ın katıldığı HaberTürk yayınında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'dan söz ederken 'Apo bey' ifadesini kullanması dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayın programında, eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a "Bey" diye hitap etti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da geçtiğimiz günlerde terörist başı Fetullah Gülen için "Sayın" ifadesini kullanmıştı.

BEBEK KATİLİNE "BEY" DİYE HİTAP ETTİ
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bebek katili terörist Abdullah Öcalan'dan bahsederken bir skandala imza attı.

Yavaş, terörist başından bahsederken "Apo Bey" diye hitap etti.

BABACAN DA GÜLEN'E "SAYIN" DEMİŞTİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Halk TV yayınında Muharrem İnce ile yaşanan FETÖ polemiğinden söz ederken Fetullah Gülen'e 'Sayın' diye hitap etmişti.

Millet İttifakı'nın Ankara mitingine mi katılacak? İnce gözyaşlarına boğulan gençleri böyle teselli etti Mansur Yavaş: Büyükelçiye de söyledim, ben hükümetin tarafındayım Gençler sordu Cumhurbaşkanı cevapladı! İşte en zor sorular