Kütahya'da pazarcılar ve Millet İttifakı temsilcileri gerildi: Karşılıklı sloganlar atıldı

Kütahya'da, CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, Gelecek Partisi İl Başkanı Serdar Seven ve diğer parti üyeleri bir araya gelerek broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Ancak, pazarcılar arasında ve ittifak üyeleri arasında gerilim yaşandı. Sloganlar ve karşılıklı tepkilerle gerginlik tırmanırken, emniyet güçleri müdahale etti ve olayın büyümesini engelledi. Yaşanan bu olay, şehirdeki siyasi gerilimi yeniden gündeme taşıdı.

Kütahya'da CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel, Gelecek Partisi İl Başkanı Serdar Seven, CHP ve Demokrat Partisi üyeleri, Cuma pazarında broşür dağıtmak için bir araya geldi. Ancak, pazarcılar ile ittifak üyeleri arasında gerilim yaşandı. Esnafların "Şehitler ölmez vatan bölünmez, PKK dışarı" sloganlarına karşılık olarak ittifak üyeleri de "Hizbullah dışarı" şeklinde tepki gösterdi.

Olayın büyümesini engellemek için emniyet güçleri müdahale etti.

Kütahya'da pazarcılar ve Millet İttifakı temsilcileri gerildi: Karşılıklı sloganlar atıldı - Resim : 1

Gerginlik, geçtiğimiz günlerde de yaşanmıştı. Seçimlere son 9 gün kala böyle gergin bir atmosferin devam etmesi endişe yaratıyor.

Kaynak: İHA

Sinan Oğan kararını ne zaman açıklayacak? Bakan Çavuşoğlu: Tek tek evlere gidip tehdit ediyorlar Bakan Soylu ilk kez açıkladı: Seçim gecesi PKK talimat verdi YSK kesin seçim sonuçlarını açıkladı