Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu 12. katta görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında pazartesi günü seçim strateji toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantı, yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu 12. katta görüştü

CHP kurmayları, altılı masa tarafından yayınlanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından Genel Merkez'de seçim toplantısı için bir araya geldi. Toplantıda Ekrem İmamoğlu'nun "seçim kampanyası makinesi" adlı, İstanbul'da yerel seçimdeki kampanya modelini anlattığı belirtildi.

SEÇİM GÖREVLENDİRMESİ YAPILDI
3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi. Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu'nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.

Ayrıca İstanbul Planlama Ajansı, Reform Enstitüsü ve bazı uzmanların çalışmalarına dair raporları sunduğu kaydedildi.

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU 12. KATTA BAŞ BAŞA
Toplantının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: haberet.com

Şentop'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı açıklaması Liderler 13 Şubat'a tam yetkiyle gitmeye hazırlanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: BAY BAY Kemal