Çanakkale'de halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu yanına aldığı vekiller için bakanlık mesajı verdi! Muharrem Erkek ve Ahmet Akın A Takımında yer alacak mı?

Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale mitinginde "Balıkesir'in ve Çanakkale'nin birer bakanı olacak" diyerek Ahmet Akın ile Muharrem Erkek’e bakanlık vereceğini açıklamış oldu. İşte, kazanılması durumunda Ahmet Akın'ın ve Muharrem Erkek'in görevlendirileceği bakanlıklar...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de "Millet Buluşması"nda konuştu. Kılıçdaroğlu, sahneye davet ettiği iki vekil için bakanlık mesajı verdi.

"Unutmayın Balıkesir ve Çanakkale'nin iki bakanı olacak" diyen Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği iki isim; Muharrem Erkek ve Ahmet Akın.

İki isim de CHP'nin aday listesinde yok. Daha önce CHP'de listede yer almayan isimlerin bakan olarak değerlendirileceği açıklanmıştı.

Çanakkale'de halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu yanına aldığı vekiller için bakanlık mesajı verdi! Muharrem Erkek ve Ahmet Akın A Takımında yer alacak mı? - Resim : 1

MUHARREM ERKEK KİMDİR?
27. dönem Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıydı.

Muharrem Erkek
Muharrem Erkek

AHMET AKIN KİMDİR?
27. dönem Balıkesir Milletvekili olan Ahmet Akın CHP 37. Olağan Kurultayında Parti Meclisi Üyeliğine seçilerek, MYK’da Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.

Ahmet Akın
Ahmet Akın

HANGİ BAKANLIKLARI VERECEK?
Uzmanlıkları bağlamında Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda Ahmet Akın'a Enerji Bakanlığı, Muharrem Erkek'e ise Adalet Bakanlığı görevi vereceği düşünülüyor.

İYİ Parti'den vekil adayı Akşener'i kendi sözleriyle vurarak istifa etti Kılıçdaroğlu Çanakkale'de "Millet Buluşması"nda konuştu Son dakika... AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin görevden alındı Son dakika! AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı! Beyannamede neler var?