Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci fotoğraftaki vekil adayı konuştu: Otantik bir görünüm vardı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da katıldığı iftar sonrası seccadeye ayakkabıyla basarak verdiği poz tepki çekmişti. Dün akşam saatlerinde seccade üzerinde ikinci bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Ali Acar ile olan kare de kısa sürede yayılırken Acar'dan açıklama geldi. Acar, "Otantik bir görünüm vardı. Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci fotoğraftaki vekil adayı konuştu: Otantik bir görünüm vardı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakkabıyla seccade üzerinde poz verdiği kareler gündemdeki yerini koruyor.

Fotoğraflar geçtiğimiz Cuma günü gündem olmuştu, Kılıçdaroğlu ise Cumartesi günü konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla" ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmalar tam duruldu derken bu kez de Kılıçdaroğlu'nun, CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Ali Acar ile çektirdiği fotoğraf karesi sosyal medyada dolaşıma girdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci fotoğraftaki vekil adayı konuştu: Otantik bir görünüm vardı - Resim : 1

İKİNCİ KAREDEKİ ALİ ACAR'DAN AÇIKLAMA
Acar, fotoğrafın alt kısmını keserek paylaşım yapsa da orijinali hızla yayıldı. Bunun üzerine Acar'dan açıklama geldi. Seccadenin otantik bir görünüme sahip olduğunu belirten vekil adayı Ali Acar, şu ifadeleri kullandı:

"BİZE YAPILAN HAKSIZLIKTIR"
“Ben orucumu tutan ve namazımı kılan biriyim. Otantik bir görünüm vardı ve bende namaz kılınan yere ayakkabı ile girilmeyeceğini bildiğimden dolayı o anlamda dikkat etmedim. Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm, bu nedenle paylaştım. Bize yapılan haksızlıktır. Doğru bulmuyoruz.

"KİLİMLE SECCADE İÇ İÇE GİRMİŞ"
Genel başkan hariç odada 9 kişi var. Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu, 5 aday adayı ve 2 koruma vardı. Önce fark etmedik sonra fark edilince sildik. Çünkü loş ışıklı bir yerdi ve kilimle seccade otantik olarak içi içe girmişti antika bir kilim zannettik, fark edemedik. Ayakla girilen bir yere seccadenin serilmeyeceğini bilen biriyim. Daha önce çekilen fotoğraflarda da ayakkabı ile girildiği görülüyor.”

Öte yandan yaşanan dikkatsizlik akıllara Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ekibi "seçilmesin diye operasyon mu çekiyor?" sorusunu getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun seçim arefesinde Flake ile görüşmesi kafaları karıştırdı Kavgalı temayül yoklamasının sonuçları belli oldu Vedat Milor o siyasi ismi engelledi Gazeteci Selvi'den bomba Kılıçdaroğlu iddiası