Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala tüm tuşlara basmaya başladı: Maçlar şifresiz yayınlanacak

28 Mayıs'a saatler kaldı. İki adayın yarıştığı seçim öncesi Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir vaat geldi. Propaganda yasakları öncesi son saatleri iyi değerlendirmeye çalışan Kılıçdaroğlu, kazanması halinde maçların şifresiz olarak TRT'de yayınlanacağını vaat etti. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi sosyal medyada 'tüm tuşlara aynı anda basıyor' sözüyle yorumlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala tüm tuşlara basmaya başladı: Maçlar şifresiz yayınlanacak

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan bir vaadini daha duyurdu. 28 Mayıs'ta gerçekleşecek 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala, Kılıçdaroğlu'nun verdiği vaat 'tüm tuşlara basıyor' sözüyle yorumlandı.

"MAÇLAR ŞİFRESİZ OLACAK"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, seçimi kazandıktan sonra maçların TRT ekranından şifresiz olarak yayınlanacağını söyledi. Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT'yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak."

Sinan Oğan'dan seçime saatler kala kritik açıklama Buket Aydın ilk turdan ikinci tura Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlattı Kılıçdaroğlu'ndan Salih Müslim açıklaması Seçime saatler kala Zafer Partisi'nde büyük kriz! Toplu istifa ettiler