Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki skandal sözler yeniden gündem oldu! Seni hükümetten indirmemiz 1 saat

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İstanbul'da tarihi bir mitinge hazırlanan Erdoğan'ı desteklediğini iddia eden genç bir kadının videosu sosyal medyada yeniden gündem oldu. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden kadına, "2018’de de böyle tipler İstanbul’u AK Parti’ye kaybettirdi" tepkisi geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden genç kadının videosu sosyal medyada gündem oldu.

Skandal videodaki, "Tayyip Erdoğan'ın tek bir lafıyla seni hükümetten indirmemiz 1 saati alır" sözleri tepki çekti.

İşte sosyal medyada gündem olan kadının sözleri;
"Sayın Kılıçdaroğlu biz Tayyip Erdoğan'ın bir lafıyla taarruza geçeceğimizi sen ne çabuk unuttun. Sen ülke için plan yaparken teröristleri buraya getirmeye çalışırken sen bizim cesur yürekliliğimizi, vatan severliğimizi, askerimizi, polisimizi nasıl unuttun. Tayyip Erdoğan'ın tek bir lafıyla seni hükümetten indirmemiz 1 saati alır. İmzalı ya da imzasız Tayyip Erdoğan ne derse bizim için o geçerli."

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan
Sınır kapılarında oy yoğunluğu Milli Eğitim Bakanı duyurdu Yurt dışı seçmenlerinden sandıklara yoğun ilgi! Oy kullanan kişi sayısı 2018 seçimi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan “büyük ve güçlü Türkiye” paylaşımı