Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan yanıt verdi: Cumartesi günü çık karşıma, herkese ispat edeceğim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sayın Kılıçdaroğlu, bunu ispatlayamazsan namertsin." sözlerinin ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu "Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan yanıt verdi: Cumartesi günü çık karşıma, herkese ispat edeceğim!

Güçlü sanayi ve Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TRT'deki canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki iddialarına yanıt vermişti.

"İSPATLAMAZSAN NAMERTSİN"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na "Sayın Kılıçdaroğlu TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bunu ispatlayamazsan namertsin. Bizim terör örgütleriyle, temsilcileriyle herhangi bir yerde, herhangi bir görüşme yaptığımızı ispatlamak hukukun dili itibariyle, müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İspatlayamazsan tekrar ediyorum, namertsin" dedi.

"ÇIK KARŞIMA, HERKESE İSPATLAYACAĞIM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin üzerine sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu ise "Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor! Ankara Valiliği'nden depremzedelere: Oy kullanmak isteyenlere kolaylık! Sinan Oğan'ın bir talebi oldu mu? Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Çoktan hayata geçirdik