İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer'den Akşener iddiası: Seçim gecesi istifa edebilir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. “Partiye FETÖ'cüler doluştu” diyerek İYİ Parti'den istifa eden parti kurucularından Vedat Yenerer, Meral Akşener'in seçim gecesi istifa edebileceğini öne sürdü.

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kilitlendi. Cumhur İttifakı aday olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı, Millet İttifakı ise Kılıçdaroğlu'nu belirledi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti kanadı, yaşananlar sonrasında ikiye bölündü.

İYİ Parti'deki krizi, milletvekili aday listeleri daha da alevlendirdi. 

VEDAT YENERER: AKŞENER SEÇİM GECESİ İSTİFA EDEBİLİR
İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, İYİ Parti hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ulusal Kanal'da konuşan Yenerer, "Geçti Bor'un pazarı. Bu saatten sonra bu açıklamaların hiç kimseye faydası yok. Meral Akşener'in dükkanı kapatacağını ve zararına satışlar yaptığını düşünüyorum" diye konuştu.

Yenerer, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Meral Akşener'in dükkanı kapatacağını düşünüyorum. Sanki bir el, seçilemeyecek insanları listeye koymuş. İlk seçimde de aynısı oldu. Bize söylenenle başımıza gelenler farklıydı. Partinin belli bir oyu aşmaması hedeflenmiş. Bu kadrolarla bir parti değil kooperatif yönetemezsiniz. Dolayısıyla ben Meral Akşener'in seçim gecesi istifa edebileceğini düşünüyorum."

AK Partili ve TİP'li gençlerden örnek davranış! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Babacan: Ortak liste teklifi CHP'den geldi Seçim gezisine giden AK Partili doktor adaydan kazada yaralananlara hayati müdahale