İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turuna 4 gün kala görüşmelerini tamamlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile basın karşısına geçti. Ümit Özdağ yaptığı açıklamada, "Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nun destekleme kararı verdik." dedi. Bunun ardından siyasetçilerden peş peşe açıklamalar gelirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de bir açıklama geldi. Akşener, "Ümit Bey'in gelmesinde hiçbir sakınca yok." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin!

Seçimlere 4 gün kala yüzde 2,2 oy oranına sahip olan Zafer Partisi'nin hangi ittifakı destekleyeceği kamuoyunda büyük merak uyandırmıştı. Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'nı desteklediğini açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin! - Resim : 1Bugün saat 11.00'de kameralar karşısına geçen Özdağ, "Bütün seçeme çağrım; Annelerinizden babalarınızdan aldığını Türkiye'yi evlatlarınıza bırakmak istiyorsanız, kızlarımızı, oğullarımızı markete bile güvenle göndermek istiyorsanız Sayın Kılıçdaroğlu'na destek ve oy verin" ifadelerini kullanarak Millet İttifakı için seçmenlerden oy istedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin! - Resim : 2Bu desteğin ardından siyasetçilerden peş peşe açıklamalar gelirken 6'lı masada yer alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ne diyeceği de merak ediliyordu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin! - Resim : 3Akşener konuyla alakalı, "Bugün protokol imzalanmasından çok memnun oldum. Keşke Sinan Bey de gelseydi. Ümit Bey'in gelmesinde hiçbir sakınca yok. Muharrem Bey de gelsin." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na desteğini açıklayan Ümit Özdağ hakkında ilk yorum: Sinan Bey ve Muharrem Bey de gelsin! - Resim : 4

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener İYİ Parti
Son dakika! Ümit Özdağ Millet İttifakı'nı desteklediğini açıkladı! AK Parti'den tepkiler Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlaşması Yeşil Sol Parti'yi kızdırdı! İçişleri Bakanlığı iddialarına CHP'den jet yanıt Gelecek Partisi'nden Selim Temurci Millet İttifakı'nı destekleyen Ümit Özdağ'ı hedef aldı!