İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın şampanya sözlerine yanıt: Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son günlerde alkol iddialarına yanıt verdi. Akşener, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "Ya şampanya patlatanlar ya da secde edenler olacak" sözlerine karşılık olarak "Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi" ifadeleriyle kendini savundu.

Tarihi seçime sayılı günler kala siyasi atışmalar da devam ediyor. Son günlerin popüler alkol tartışmaları ile ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendini savundu. Akşener, "Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi" şeklinde konuştu.

14 Mayıs'a sadece 14 gün kaldı. Zaman daraldıkça siyasi polemikler de artmaya başladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçim faaliyetleri çerçevesinde Isparta'da vatandaşlarla görüştü.

BAKAN BOZDAĞ'IN ŞAMPANYA ÇIKIŞINA CEVAP VERDİ
Meral Akşener'in buradaki gündeminde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın söylediği 'şampanya' çıkışı vardı.

Bakan Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da katıldığı bir programda 14 Mayıs seçimleriyle ilgili çarpıcı bir yorum yapmıştı.

"YA ŞAMPANYA PATLATANLAR YA DA SECDEDE RABB'İNE HAMDEDENLER"
Bozdağ, 14 Mayıs'ta 2 fotoğraftan biriyle karşılaşılacağını ifade ederek "Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak." demişti.

AKŞENER'DEN SAVUNMA
Meral Akşener, Isparta mitinginde alkol çıkışına kendini savunarak yanıt verdi.

"HACI KADINIM, AĞZIMA ALKOL DEĞMEDİ"
Akşener, hacı kadın olduğunu belirterek ömrü boyunca ağzına alkol değmediğini söyledi.

Seçim zaferinin şampanyayla kutlanacağı eleştirilerine yanıt veren Meral Akşener şunları söyledi.

"Bir başka konu var 14 Mayıs akşamı, sizin iradeniz bizi seçerse bizler şampanyayla kutlayacakmışız, onlar kazanırsa temiz alınları secdeye varacakmış. Sizler gencecik çocukların hakkını yediniz, tarımla uğraşanların emeğini çaldınız. Isparta'nın gülünü yerle bir ettiniz, sonra temiz alınlarınızla seccadeye gideceğinizi söylüyorsunuz. Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi be."

Tarihi seçime 2 hafta kaldı! Peki son seçim anketleri ne diyor? Numan Kurtuluş: Açık ara kazanacağız YSK'dan seçim günü için yeni karar çıktı! Okul kantinleri 14 Mayıs'ta açık olacak Akşener'den Onur Erim'in skandal sözlerine yanıt! Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Çomak sokuyor