İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Büyük İstanbul Mitingi'nde terörle mücadele mesajı! 29 Ekim'e kadar bu ülkenin dağlarında 1 tane terörist kalmayacak

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki tarihi mitingi başladı. Yoğun kalabalığa seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "29 ekime kadar bu ülkenin dağlarında 1 tane terörist kalmayacak." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Büyük İstanbul Mitingi'nde terörle mücadele mesajı! 29 Ekim'e kadar bu ülkenin dağlarında 1 tane terörist kalmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da tüm siyasi tarihin en büyük mitingini gerçekleştirdiklerini, mitingin toplanan kalabalığa yakıştığını söyledi.

Doğru adama, doğru zamanda verilen destek sayesinde 21 yılda Türkiye'de büyük devrimlerin, büyük değişimlerin altına imza atıldığını belirten Soylu, "Korkmadınız, ürkmediniz, sinmediniz, çekinmediniz. Bugün Türkiye karşı karşıya kaldığı bütün badirelere rağmen istikametine devam ediyor." dedi.

Bakan Soylu, Türkiye'nin kalkındığını ve geliştiğini anlatarak, "Reis'imiz gemiyi büyük dalgalardan korudu, Reis'imiz gemiyi karaya oturtmadı, Reis'imiz gemiyi selametle çıkardı, istikamete gidiyoruz. Hepimiz ilkokulda okuduk, Yerli Malı Haftası kutladık mı? Yerli Malları Haftası kutlarken neyle kutladık? Armutla, elmayla, üzümle, incirle... Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'sinde Yerli Malları Haftası'nı nerede kutluyoruz? TEKNOFEST'te mi? İHA'yla, SİHA'yla, AKINCI'yla, KIZILELMA'yla, GÖKBEY helikopteriyle, KAAN Milli Muharip uçağımızla, ATAK helikopterlerimizle, ALTAY tanklarımızla, Allah'a şükürler olsun." diye konuştu.

Toplanan kalabalığın büyük devrimlere imza attığını, onun için çıldırdıklarını, onun için saldırdıklarını, onun için Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini hazmedemediklerinin altını çizen Soylu, şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Reis'imiz cumhurbaşkanı seçilecek, bu millet de Kemal'e bay bay diyecek. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradeyle terörü sildik, süpürdük mü? Doğuyla batıyı birbiriyle kardeş yaptık mı? Bu ülkede 'Ben Müslümanım, ben dindarım' diyen diyebildi mi? 'Kürt'üm' diyen, 'Alevi'yim' diyen diyebildi mi? Allah nasip edecek 29 Ekim 2023 tarihinde bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Tayyip Erdoğan'ın, bu milletin yüzünü kara çıkarmamak için gece gündüz çalıştık. Sellerden teröre, uyuşturucu mücadelesinden her yere koştuk. Size sadece bir tek şey söylüyorum, İstanbul, Tayyip Erdoğan size emanettir."

Yüz binler Büyük İstanbul Mitingi'ne akın etti Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu: Benim ağzımdan çıkana inanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tarihi miting Kemal Kılıçdaroğu'ndan 'Böyle muhalefet olunmaz!' dedirten sözler!