İbrahim Tatlıses'ten muhalefete Togg göndermesi

14 Mayıs seçimleri için AK Parti'den aday adayı olan İbrahim Tatlıses, ön siparişleri alınan ve ilk teslimatı yapılan Togg için bir paylaşımda bulundu. "Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu?" diyen muhalefete göndermede bulunan İbo, "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var" ifadelerini kullandı. 

İbrahim Tatlıses'ten muhalefete Togg göndermesi

Yerli otomobil Togg'un ilk araçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teslim edildi. 

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili aday adayı olacağını açıklayan İbrahim Tatlıses, ön sipariş süreci devam eden Togg ile ilgili paylaşım yaptı.

"HANİ TOGG DİYE BİR ARABA YOKTU?"
Muhalefetin Togg ile ilgili eleştirilerine yanıt niteliğinde bir paylaşım yapan Tatlıses, "Hani TOGG diye bir araba yoktu imal edilmiyordu AL işte BAL gibi de var hatta ben bile bir TOGG’a yazılmıştım bunun yalanı dolanı nerde AL işte Sayın Başkan ve eşi Hanımefendi binmiş turluyorlar, hani yoktu hani uyduruktu al sana TOGG kazasız belasız" notunu düştü.

MUHALEFET NE DEMİŞTİ?
Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce Togg ile ilgili yaptığı açıklamada, "Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu? Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi. Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için, Türkiye otomobil üretir. Otomobil üretmek artık sıradan bir olay. Mesele nedir? Ürettiğin otomobili kime satacaksın?" dedi.

Mesut Yılmaz'ın oğlu vekillik teklifini reddetti 'Seccade' karelerinden 5 dakika önce neler yaşandı? CHP ve İYİ Parti'den fermuar modeli anlaşması YSK heyeti deprem bölgesinde