HDP'li vekil Feleknas Uca seçim sonrasını işaret etti: Zindanların kapılarını açacak ve Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız

HDP Şanlıurfa Milletvekili Feleknas Uca, Hakkari'de Yeşil Sol Parti'nin seçim bürosu açılışında "15 Mayıs’ta da zindanların kapılarını açacak ve Abdullah Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız" dedi.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Feleknas Uca, Hakkari'de Yeşil Sol Parti'nin seçim bürosu açılışına katıldı. Burada konuşma gerçekleştiren Uca şunları kaydetti:

“14 Mayıs zulümlerin hesabını sorma günüdür. Bu seçim yapılan bütün haksızlıkların hesabı faşist AKP-MHP iktidarından soracağız. Yolumuz, mücadelemiz ve başarımız birdir. 15 Mayıs özgür yaşam, demokrasi ve hukukun günü olacak. Bizler 15 Mayıs’ta da zindanların kapılarını açacak ve Sayın Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız. Bunun için hep birlikte mücadelemizi yükselteceğiz ve sandıklarda gerekli cevabı vereceğiz.”

Sandıklar 12 Nisan'da belli oluyor Bakan Bozdağ'dan adaylık açıklaması AK Parti listesinde neden yok diye merak ediliyordu, kabineye gelebilir Romanlar CHP İstanbul İl Binası önünde toplandı! Romanlardan "seçimlerin seyrini değiştirecek hamle"