HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün Yeşil Sol Parti'yi işaret etmişti: Hazine yardımından vazgeçip o listeye mi girecekler?

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Yeşil Sol Parti logosu paylaşarak "Bu görselin renkli çıktısını alıp evde buzdolabı kapısına, oda kapılarına yapıştırın lütfen. Ne olduğunu bilmeyen kalmasın, lazım olacak :) Haydi arkadaşlar, elden ele…" demişti. Gazeteci İsmail Saymaz da bugün HDP, seçime Yeşil Sol Parti listelerinden girmeye karar verdi. Bu durumda HDP, Hazine’den aldığı parayı kampanyada kullanamıyor." iddiasında bulundu.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün Yeşil Sol Parti'yi işaret etmişti: Hazine yardımından vazgeçip o listeye mi girecekler?

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş geçtiğimiz gün televizyon ekranlarından HDP'nin 6'lı masaya oturmasına kesin bir dille karşı olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e mektup yazmıştı.

Mektubun ardından kulislerde HDP ile 6'lı masa anlaşacak iddiaları gelirken dün Demirtaş bir başka paylaşımda bulunarak kafaları karıştırdı.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün Yeşil Sol Parti'yi işaret etmişti: Hazine yardımından vazgeçip o listeye mi girecekler? - Resim : 1

"NE OLDUĞUNU BİLMEYEN KALMASIN"
Demirtaş yaptığı paylaşımında Yeşil Sol Parti logosu ile "Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu görselin renkli çıktısını alıp evde buzdolabı kapısına, oda kapılarına yapıştırın lütfen. Ne olduğunu bilmeyen kalmasın, lazım olacak :) Haydi arkadaşlar, elden ele" ifadelerine yer verdi.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün Yeşil Sol Parti'yi işaret etmişti: Hazine yardımından vazgeçip o listeye mi girecekler? - Resim : 2

İSMAİL SAYMAZ: HDP, SEÇİME YEŞİL SOL PARTİ LİSTELERİNDEN GİRMEYE KARAR VERDİ
Gazeteci İsmail Saymaz da yaşananların ardından bir kulis bilgisi aktardı. Saymaz kulis bilgisinde "
HDP, seçime Yeşil Sol Parti listelerinden girmeye karar verdi. Bu durumda HDP, Hazine’den aldığı parayı kampanyada kullanamıyor." dedi.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün Yeşil Sol Parti'yi işaret etmişti: Hazine yardımından vazgeçip o listeye mi girecekler? - Resim : 3

BAHÇELİ AYM'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ
Anayasa Mahkemesi'nin HDP kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok sert sözler kullanmıştı.

Bahçeli AYM kararına ilişkin şu açıklamaları yapmıştı:

Bu hukuk skandalı olarak alınacak karardır.  Bu karara oy veren mahkeme yeleri vicdanların sözünü değil ihanetin sözünü dinlemiştir. Anayasa Mahkemesinin HDP ile aldığı karar iflah olmaz gaflettir. Bu hukuk skandalı olarak alınacak karardır. Bu karara oy veren mahkeme üyeleri vicdanların sözünü değil ihanetin sözünü dinlemiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masa eleştirisi Milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin istifa etme süreci yarın sona eriyor! Marmara Bölgesi Seçim güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi! Ali Babacan HÜDA-PAR'a sahip çıktı!