Gazeteci Merdan Yanardağ'dan İnce iddiası: Amacı CHP'yi ele geçirmek

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaretinin yankıları sürüyor. Son olarak gazeteci Merdan Yanardağ, "İnce'nin amacı CHP'yi ele geçirmek" diyerek görüşmenin detaylarını paylaştı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaretinin yankıları sürüyor. Ziyarette konuşulanlar her ne kadar basına kapalı olsa da görüşme hakkında birçok kulis gündeme geldi.

Gazeteci Merdan Yanardağ'dan İnce iddiası: Amacı CHP'yi ele geçirmek - Resim : 1

Görüşmeye dair son olarak içeride yer alan birinden bilgi edindiğini belirten gazeteci Merdan Yanardağ "İnce'nin amacı CHP'yi ele geçirmek" dedi.

Tele1 canlı yayınında konuşan Yanardağ şu ifadeleri kullandı:

"Bir şansı vardı. İçeriden bilgilerimiz var. CHP’den 30 milletvekili istediğini ve Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan istifa etmesini istediğini ve CHP’nin de buna uygun davranmayarak pazarlığa girişmediğini öğrendik. Bu konularda iddialıyım. Bu bilgiyi bizzat orada yer alan bir kişiden elde ettim.

Asıl hedefi şu, cumhurbaşkanı seçildiği takdirde 30 vekille geldiğini düşünün. Kendisi CHP’ye yeniden ele geçirmeye çalıştığı, planlandığı anlaşılıyor. Dolayısıyla evdeki hesabı da çarşıya uymadığı, siyasetten döndüğü çok belli."

İYİ Parti'den HDP açıklaması Ağıralioğlu için kulisler kaynamaya başladı! Asıl planı çok başkaymış PKK'lı terörist Sabri Ok'tan itiraf gibi açıklamalar Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz'den skandal sözler! FETÖ'cülere müjde verdi